• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vavrinka: Imao sam sve za pobedu

Autor mondo.rs

Švajcarac kaže da je polufinale bilo čudno, da je imao sve za pobedu, ali da ipak nije uspeo. "Novak je zasluženo u finalu, bio je snažniji".

Sten Vavrinka nije ponovio uspeh do prošle godine na Australijan Openu, kada je u četvrtfinalu eliminisao Novaka Đokovića, a kasnije i osvojio prvu gren slem titulu.


Švajacarc sada nije uspeo, ali je opet namučio prvog tenisera sveta odigravši meč u egalu i nateravši Noleta da ponovo u pet setova rešavaju pitanje pobednika.

"Ovo je bio čudan meč. On je igrao dovoljno dobro da pobedi i zaslužio je da igra u finalu. Razočaran sam zbog poraza, pošto sam imao utisak da sam u meču, da igram dobro. Danas sam imao sve što je potrebno za pobedu, ali ipak nisam uspeo", rekao je Vavrinka poslemeča.

"Danas nismo igrali naš najbolji tenis. Napravili smo mnogo grešaka,ali to se dešava. On je bio snažniji", dodao je Vavrinka.

Bio je to je njihov treći
uzastopni duel u Melburnu koji je završen posle pet setova.

"Iznenađen sam što smo ponovo igrali pet setova, iako je peti trajao 10 minuta. U poslednje dve godine smo u Melburnu vodili velike bitke. Ovo nije bio najbolji meč, bilo je mnogo uspona i padova. Uslovi za igru na početku meča nisu bili dobri, zbog jakog vetra nije bilo lako kontrolisati lopticu", rekao je on.

Četvrti teniser sveta rekao je da je zadovoljan početkom sezone i damisli da je bolji igrač nego što je bio prošle godine i da jenajvažnije da zadrži visok nivo igre tokom cele sezone, a ne samo napojedinim turnirima.

"Igrao sam prvi večernji meč ove sezone i morao sam da se adaptiram. Ali, zadovoljan sam fizičkom spremom, generalno igram dobro. Zadovoljan sam nivoom igre, ali mislim da plaćam cenu kasnog završetka prošle sezone i trijumfa u Dejvis kupu. Pokušavao sam da se koncentrišem na početak sezone, pobedio u Čenaju, a u Melburnu sam dao sve od sebe. Juče sam rekao treneru da sam psihički potpuno mrtav i da su mi se ispraznile baterije", dodao je Vavrinka.

On je naveo da je napravio dobar raspored turnira u ovoj sezoni.

"Sada idem kući. Imam nedelju dana pre početka narednog turnira.Napravio sam dobar raspored, imam određene dane kada ću raditi satrenerima i kada ću ići na odmor i mislim da će ove godine sve bitiu redu. Sada tačno znam šta ću raditi u narednih šest, devetmeseci", rekao je Vavrinka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC