• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdinih sedam decenija

Autor mondo.rs

Sportsko društvo Crvena zvezda proslavilo je 70 godina postojanja i proglasilo najbolje u svojoj porodici za prošlu godinu.

 Zvezdinih sedam decenija Izvor: MN PRESS

U dupke ispunjenom Medija centru stadiona "Rajko Mitić", crveno-bela porodica pedeseti put je proglasila i nagradila najbolje u svojoj kući.

Povodom proslave 70. rođendana SD Crvena zvezda, u Ljutice Bogdana dodeljena su i priznanja za učinjeno u 2014, tokom koje su u Ljutice Bogdana donesena 42 trofeja.

Nagrada za naj sportistkinju dodeljena je atletičarki Tatjani Jelači. Najbolji sportista je kapiten vaterpolista Sava Ranđelović, koji je u minuloj godini osvajao pehare i na klupskom i reprezentativnom planu.

Najbolji trener je Dejan Savić, trener vaterpolista - šampiona Srbije, a najbolji trener mladih je Slobodan Klipa, učitelj juniorskog košarkaškog tima crveno-belih, koji je prošle godine osvojio titulu Evrolige u svom uzrastu.

Nagradu za životno delo dobili su Aleksandar Škanata (plivanje) i Zoran Čivija Kovačić (ženska košarka), a za najbolji crveno-beli klub proglašen je Džudo klub Crvena zvezda.

Specijalno priznanje dobio je trener Zvezdinih košarkaša Dejan Radonjić, za prvi plasman crveno-belih u Top 16 fazu Evrolige.

Medijska ličnost godine je direktor Sport networka Radovan Maksimović, poslovni partner godine je kompanija Gasprom.

Specijalna priznanja Crvena zvezda uručila je i Ženskom vaterpolo klubu, sa šest trofeja u prvoj godini sa crveno-belim grbom, kao i odbojkaškom klubu, teniskom klubu i fudbalskom klubu.

Podnevnoj svečanosti su prisustvovali Dragan Džajić, Vladimir Cvetković, Svetozar Mijailović, Petar Škundrić, Aleksandar Boričić, Zvezdan Terzić, Dragan Kapičić, Stevan Dika Stojanović, Nebojša Čović i delegacija košarkaškog kluba - Davor Ristović, Mirko Pavlović, Nebojša Ilić, Dejan Radonjić, bivši atleticar Dragutin Topić...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC