• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Priprema, pozor, sad...počni da trčiš"

Autor mondo.ba

Organizatori prvog banjalučkog polumaratona pozivaju sugrađane da se prijave za trku koja je zakazana za 17. maj 2015. godine.

Promotivna kampanja pod nazivom "Priprema, pozor,sad...počni da trčiš" je počela u četvrtak i trajaće sve do 17. maja kada će Banjaluka biti domaćin prve polumaratonske trke u gradu u dužini od 21,1 km ali i prve „Vivia fun run 2015“ - trke zadovoljstva, u dužini od tri km.

„Svako može da se spremi i istrči 21,1 kilometar ukoliko počne da se priprema na vrijeme. Cilj naše kampanje je da motivišemo što više ljudi da počnu da trče i prijave se za „m:tel City race Banja Luka 2015“, poručio je direktor trke Vladimir Selec i dodao da je Trkački rekreativni klub Trk upravo iz tog razloga u Banjaluci otvorio Asics Juventa školu trčanja.

Asics škola trčanja, koja je startovala s radom u februaru mjesecu ove godine, kaže Selec, kroz treninge i predavanja, priprema Banjalučane za njihov prvi polumaraton u gradu.

"Svi polaznici Asics škole trčanja imaju nedjeljno 2-3 ista treninga koji podrazumijevaju lagano trčanje 3-5 kilometara i obavezan trening nedjeljom - kada se trči dužina. Dužina počinje sa 3-5 km i svake sedmice povećava se za 1-2 km“, naglasio je Selec dodajući da praktično kada svi polaznici Asics škole trčanja dođu do 18-og kilometra, tada su i automatski spremni da istrče svoj prvi polumaraton.

Sve informacije o prvom, istorijskom banjalučkom polumaratonu možete pratiti svakodnevno na FB stranici polumaratona ili web sajtu www.banjalukamarathon.com.

Sponzori polumaratona „m:tel city race Banja Luka 2015“ su: kompanija m:tel, Vivia voda, Nektar - banjalučka pivara, Sberbank, fabrika cementa iz Kaknja, Eft, Asics Juventa sport, marketinška agencija Support marketing centar Banjaluka i Metromedia.

Pokrovitelji ove sportske manifestacije su Grad Banjaluka i Ministarstvo za porodicu, omladinu i sport u Vladi Republike Srpske.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC