• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković odleteo iz Lađevaca u pustinju

Autor mondo.rs

Nema vremena za odmor, pa je tako privatni avion došao po našeg najboljeg tenisera, koji se posle Dejvis kupa vraća ATP izazovima.

 Novak Đoković odleteo iz Lađevaca u pustinju Izvor: MN PRESS

Aerodrom "Morava" u Lađevcima bio je otvoren za civilni saobraćaj posebno za ovu priliku.

Nakon pribavljanja posebnih dozvola, Novak Đoković iskoristio je pistu nedaleko od Kraljeva da uštedi nekoliko sati i što pre stigne do Ciriha, odakle će odleteti u SAD, u Indijan Vels, gde ga već čekaju supruga Jelena i sin Stefan.

Lađevci-Cirih-Indijan Vels u samo jednom danu, što iznosi tek nekih deset vremenskih zona razlike!

"Let je izvršen uz posebne dozvole, jer aerodrom još nije otvoren za civilni saobraćaj. Let je izvršila kompanija 'Prins aviejšn' avionom 'Cessna 560XL Citation XLS'. Prihvat i otpremu obezbedila je Vojska Srbije, 98VBR, uz pomoć Carine i Pogranične policije. Novaku želimo da ostane na svetskom vrhu", napisali su čelnici aerodroma "Morava", a prenose "Večernje novosti".

Đoković je pobedu nad Hrvatskom od 3:0, a potom i celih 5:0, proslavio sa drugarima iz reprezentacije u kraljevačkom klubu "Pasaž", posle čega je spakovao stvari i odleteo na drugi kraj sveta, u Kalifornijsku pustinju. Đoković nije krio da je umoran i iscrpljen, ali je poručio da mu je nastup za reprezentaciju prijao.

"Nastupi za Srbiju su odlična uvertira za predstojeće izuzetno teške i zahtevne turnire. Putujemo u SAD na mesec dana, što s jedne strane nije loše, jer se igra na dva dobijena seta, imamo dan odmora između mečeva i ne brine me da reprezetnacija može da me poremeti. Naprotiv, može da mi ulije dodatno samopouzdanje. Dobro sam počeo sezonu, nadam se da ću moći da nastavim u tom ritmu", poručuje Đoković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC