• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Španović i Kolašinac: Jedva čekamo EP u Beogradu

Autor mondo.rs

Srpski atletičati po povratku sa šampionata Starog kontinenta priznali da sa nestrpljenjem očekuju naredni kontinentntalni šampionat u Srbiji gde očekuju još bolje rezultate

Ivana Španović i Asmir Kolašinac okitili su se zlatnom i srebrnom medaljom na nedavno održanom Evropskom prvenstvu u atletici u dvorani u Pragu.

Ivana je rezultatom 6,98 metara ostvarila novi nacionalni rekord u skoku u dalj i Srbiji donela zlatnu medalju.

"Ne znam šta bih rekla što nisam do sada. Zaista sam presrećna i ponosna na ono što smo napravili. Jedva čekam Evropsko prvenstvo u Beogradu na kom ću braniti zlato pred domaćom publikom", rekla je na konferenciji za medije Atletskog saveza Srbije šampionka Evrope.

Asmir Kolašinac je u šestoj seriji bacanja kugle ostvario svoj najbolji hitac od 20,90 metara i time zauzeo drugu poziciju osvojivši srebrnu medalju.

"Osim toga što sam jako srećan zbog medalje, takođe sam i srećan što će se krajem ove godine konačno izgraditi naša dvorana, gde ćemo mi, a i mnogi drugi atletičari trenirati za EP u Beogradu. Jedva čekam 2017.godinu gde ćemo sigurno doneti mnogo zlatnih medalja našoj zemlji u prepunoj Kombank areni", izjavio je vicešampion Evrope.

Veselin Jevrosimović, predsednik Atletskog saveza Srbije zahvalio je svima koji su doprineli uspehu u Pragu, ali i onima koji pomažu "kraljicu sportova".

"Očekujemo završetak dvorane krajem ove godine. Čeka nas težak period. Dve godine priprema za EP u Beogradu, a nadamo se da će nam u tome pomoći naši sponzori", rekao je Jevrosimović.

Naredno Evropsko prvenstvo u dvorani biće održano od 3. do 5. marta 2017. godine u glavnom gradu Srbije, u Kombank areni.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC