• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Običan" dan Ivane Španović...

Autor mondo.rs

Da li ste se nekad zapitali šta je potrebno da se postane prvak Evrope u atletici? Ivana otkriva kako izgleda njen prosečan dan...

Da li ste se nekad zapitali šta je potrebno, pored prirodnih predispocizija, talenta i uslova za trening, da se postane šampion Evrope u atletici?

Konkretno u skoku u dalj...

Naša šampionka Ivana Španović u intervjuu za "Sport" otkrila je kako izgleda njen sasvim običan dan. Sa naglaskom na običan...

"Ustajem između 7 i pola 8, sledi kafa, doručak, pa trening od 9 do 11. Tada idem na relaksaciju i oporavak, ručak je oko 13 i odmor do treninga, koji je u 16 sati. Posle tog treninga idem na masažu i još jedan oporavak, pa imam slobodno do 22 ili 23, kada idem na spavanje", opisala je naša atletičarka, koja je nedavno na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Pragu skokom od 6,98 osvojila zlato i postavila nacionalni rekord.

"Ne volim odlazak na pripreme, jer više volim te dnevne, kućne rituale. Fokus na treningu je u radu, posebno kada uradim dobro, a nerviram se kada trening nije 100 odsto odrađen kako treba. Na pripremama mi nedostaju kućni ljubimci, pas i zec, prijatelji, teretana i gde god da idem želim da se što pre vratim", otkrila je.

Kaže da, kada je u Novom Sadu (inače je Zrenjaninka), slobodno vreme provodi u...

"Teretani 'She' na Novom Naselju... To je i Vladimiru, mom vereniku, i meni, drugi dom. Ako nemam obaveza, zna se, u teretani sam. Zajedno smo je otvorili, a tu je i moj brat Nemanja, koji je kuvar i koji vodi računa o restoranu zdrave hrane. I to smo otvorili u sklopu teretane", ispričala je Ivana.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC