• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pa, oni bi se tukli i na boćanju!

Autor mondo.rs

Nije bila fudbalska, ni košarkaška utakmica, nisu igrali ni PAO, ni Oli... Ali, u Grčkoj je svaki sportski događaj pogodan za ispade huligana!

Finale Kupa Grčke u rukometu, između PAOK-a i AEK-a, prekinuto je u subotu u Solunu zbog sukoba vatrenih pristalica dva kluba.

Utakmica u Solunu počela je u znaku domaćih navijača, ali su sredinom prvog poluvremena u dvoranu stigli Atinjani, a onda je kao po komandi usledio poznati scenario - razmena uvreda, lomljenje i bacanje stolica na teren, gađanje bakljama sa tribine na tribinu, intervencija specijalnih snaga policije...

Ko će osvojiti trofej u sportu koji u Grčkoj ne uživa naročitu popularnost, rešiće se nekom drugom prilikom, pošto je u prvom "pokušaju" finale potrajalo svega 17 minuta.

Ostaje da se vidi i kakva će biti reakcija ne samo nacionalnog rukometnog saveza, već i civilnih vlasti, koje su zimus na nedelju dana prekinule fudbalsko prvenstvo upravo zbog navijačkih izgreda.

Tada je bilo reči i o suspenziji takmičenja u svim kolektivnim sportovima. Nije isključeno da će se i to dogoditi u nekom trenutku...

Pogledajte...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC