• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FED KUP: Ana i Jelena su ponovo tu!

Autor mondo.rs

Jačmenica je objavila spisak za meč u kom naša reprezentacija ima priliku da se vrati u Svetsku grupu. Jovanovski nije na spisku....

Ana i Jelena – da. Bojana – ne.

Selektor naše FED kup reprezentacije Tatjana Jačmenica-Jevtić objavila je spisak igračica za meč sa Paragvajom. Prema najavama, na spisku su Ana Ivanović i Jelena Janković, kojih nije dugo bilo u akcijama reprezentacije Srbije, ali nema Bojane Jovanovski.

Pred novosadskom publikom, 18. i 19. aprila u Velikoj dvorani SPENS, nastupiće (6) Ana Ivanović, (17) Jelena Janković, (72) Aleksandra Krunić i (286) Ivana Jorović, saopštio je Teniski savez Srbije.

U saopštenju nije navedeno zbog čega nema imena (59) Bojane Jovanovski.

Paragvaj predvodi 193. na svetu Veronika Kapede Rojg, a prate je 222. Montserat Gonzales, 511. Ana Paula Nefa De Los Rios, 726. Sara Himenez, itd.

Ukoliko naše devojke, koje su u znatno slabijem sastavu herojski izborile plasman iz Evro-afričke zone u plej-of za popunu Svetske grupe B, pobede ekipu Paragvaja, naredne sezone vratiće se u svetsku elitu i imati priliku da se vrate i u Svetsku grupu A, u kojoj su 2012. godine igrale finale i izbubile od Češke u Pragu.

Tada je počeo pad našeg tima koji je zaustavljen ove zime, u trenutku kada su se Jačmenici na poziv odazvale Krunić (84. na WTA listi u tom trenutku), Jorović (305), Doroteja Erić (385) i Vojislava Lukić (401).

Prvog dana takmičenja u SPENS-u, igraće se dva singla, a potom 19. aprila, u subotu, na programu su još dva duela u singlu. Ukoliko posle ta četiri meča nijedna ekipa ne bude imala tri pobede, igraće se peti meč, igra parova, koji će odlučiti pobednika.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Grebete se od reprezentaciju da odete na olimpijadu? Pokazao bih ja vama gde su vrata

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC