• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radnički daleko od F6, izgubio i Partizan

Autor mondo.rs

Kragujevčani u ključnom duelu A grupe Lige šampiona poraženi od Barselonete, a crno-beli na Banjici od Solnoka.

 Radnički daleko od F6, izgubio i Partizan Izvor: MN PRESS

Aleksandar Ćirić - 30. 12. 1977.
Izvor: MN PRESS
Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca sveli su na minimum svoje šanse za plasman na Fajnal siks Lige šampiona, pošto su u gostima izgubili od Barselonete rezultatom 9:7 (1:3, 4:2, 2:2, 2:0).

Španski tim, koji je prošle godine bio bolji od Šumadinaca u meču za titulu prvaka Evrope, revanširao se tako za poraz iz prvog dela sezone, kada je u Kragujevcu bilo 12:7.

Šteta, jer je Radnički u drugoj četvrtini vodio čak sa 5:2 i onda dozvolio Barseloneti da do poluvremena izjednači, a tek u poslednjim minutima i da "prelomi" utakmicu.

Najefikasniji sa tri gola bio je Felipe Perone, dok su za Radnički po jedan pogodak postigli Dušan Marković, Aleksandar Ćirić, Ivan Basara, Srđan Vuksanović, Nikola Dedović, Marko Ćuk i Marko Petković.

Srpski predstavnik sada ima dva boda manje od trećeplasirane Barselonete, a u preostala dva kola dočekuje Olimpijakos, pa gostuje neprikosnovenom Pro Reku.

Partizan se odavno oprostio od najvećih ambicija u Ligi šampiona, a u sredu je doživeo šesti poraz u osam kola - 7:13 od Solnoka (4:2, 1:5, 2:3, 0:3).

Mađari su popravili saldo na 21 od moguća 24 boda i zajedno sa hrvatskim Primorjem i Jugom su "putnici" iz B grupe na Fajnal siks u Barseloni, narednog meseca.

Dušan Mandić i Nikola Jakšić dali su po tri, a Gavril Subotić jedan gol za mladi tim Partizana, koji je furiozno počeo utakmicu, vođstvom od 4:0, ali nije imao kvaliteta i iskustva da istraje.

Na drugoj strani je prednjačio Deneš Varga sa pet pogodaka "u metu", dok su Slobodana Sora po jednom matirali nekadašnji drugovi iz reprezentacije - Živko Gocić, Milan Aleksić i Stefan Mitrović.

Crno-beli 18. aprila gostuju dubrovačkom Jugu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC