• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marković: Loše, biće bolje

Autor mondo.ba

Selektor rukometaša Bosne i Hercegovine nije bio zadovoljan igrom uprkos pobjedi protiv Litvanije.

 Marković: Loše, biće bolje Izvor: Anadolija/Denis Zuberi

Izvor: Anadolija/Denis Zuberi

Zmajevi su u Cazinu pobijedili Litvaniju teže nego se očekivalo. Na kraju trijumf26:23, kojim su zadržane šanse za plasman na Evropsko prvnstvo u Poljskoj 2016. godine.

“Srećan sam da smo pobijedili, to je ono glavno. Odigrali smo jako lošu utakmicu, kako u odbrani tako i u napadu. U napadu smo fulali stopostotne šanse, u odbrani nismo zatvrali jer nismo pomagali jedni drugima što je netipično za nas”, rekao  je Dragan Marković nakon susreta.

“Protivnik je bio izuzetno nezgodan, nisu se predavali do zadnje sekunde. Mi smo odigrali jedan jako loš susret, ali dobro je da nam se ovo desilo na vrijeme. To je jedan žuti karton prije meč lopte sa Bjelorusijom. Ali dobro, ima ovakvih utakmica. Ne mogu biti zadovoljan, osim sa pobjedom i hvala ovoj divnoj publici koja nam nije okrenula leđa”, rekao je Marković i posebmo pohvalio sjajnog golmana Benjamina Burića:

“Mislim da je ključni čovjek bio naš golman koji je poslje jedne pedagoške kritike bio još bolji kada je ušao s klupe. Mislim da je to bilo ono što je presudilo utakmicu.”

Marković je vjeruje u bolju igru njjegovog tima u revašnu u nedjelju.

“U revanšu ne vjerujem da mi možemo ovako loše odigrati, a da oni mogu ovako briljantno. Danas smo imali sreću da nije igrao jedan od njihovih najbojih igrača, ali možda je upravo to i inspirisalo ostatak ekipe.Ipak ja sam ponosan, bez obzira na sve. Mi i dalje živimo na krilima onog velikog boda iz Bjelorusije i čekamo da se plasiramo na jedno veliko takmičenje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC