• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Odraće" ih žene i kladioničari...

Autor mondo.rs

Akteri "borbe veka" pred sudom, ukupno se od njih traži odšteta od 25 miliona dolara!

Bokser Meni Pakjao i njegovi promoteri na meti su zbirne tužbe građana koji smatraju da "zavrnuti" za ozbiljan novac.

U tužbi koju potpisuju Stefan Vanel i Kami Rabaran, navodi se da je Pakjao, uoči "borbe veka", namerno prećutao povredu ramena, i time doveo javnost u zabludu. Naročito one koji su kupili karte za meč, izdvojili novac da ga prate na kablovskom kanalu koji se dodatno plaća, ili se kladili na meč.

Već su podnete dve grupne tužbe, u Los Anđelesu i Las Vegasu, i Meni i njegovi promoteri moraće da plate oko pet miliona odštete, ukoliko sud presudi u korist tužitelja.

Ni Flojdu Mejvederu ne cvetaju ruže, pošto ga je bivša žena tužila sudu i zahteva čak 20 miliona dolara odštete!

Džosi Haris, koja sa Flojdom ima troje dece, tvrdi da je on dve nedelje pre meča dao intervju u emisiji Kejti Kurik, u kom je izneo "laži i neistine" koje su povredile njenu čast i ugled.

Flojd je ispričao kako je Džosi 2010. bila pod dejstvom droge i zaslepljena od besa, kada je u njihovoj kući došlo do fizičkog obračuna. Zbog tog incidenta, Mejveder je osuđen za nasilje u porodici i dva meseca je proveo u zatvoru.

Džosi navodi da je, zbog toga što ju je okarakterisao kao narkomanku, njena reputacija ukaljana i to na globalnom nivou.

"Tuženi je namerno u izuzetno gledanom TV programu izneo niz laži i neistina, u proračunatom pokušaju da podigne sebi popularnost uoči važnog meča", navodi se u tužbi kojom Džosi zahteva pravdu i 20 miliona dolara odštete.

Ako mislite da su se "Novac" Mejveder i Pakjao potresli zbog ovoga? Hmmm... I da izgube sporove, ostaće im ogroman novac. Mejveder je od borbe koju je dobio na poene, i tako ostao neporažen u profi karijeri, zaradio 180, a Pakjao 120 miliona dolara.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC