• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nole: Ljudi, ne smem da vam kažem...

Autor mondo.rs

Najbolji teniser sveta se na Rolan Garosu dotakao "vruće" teme o kojoj se ne zna mnogo

Raspoloženi Novak Đoković je posle uspešno okončanog posla u drugom kolu Rolan Garosa ćaskao sa novinarima o stvarima koje nemaju baš mnogo veze sa tenisom.

Dan pre njegovog meča sa Žilom Milerom plasman u treću rundu izborila je i njegova drugarica Ana Ivanović, zahvaljujući velikoj podršci sa tribina svog dečka, fudbalera Bajerna Bastijana Švajnštajgera.

Nole je otkrio da zna ponešto o njihovoj vezi.

"Upoznao sam Švajnija. Videli smo se u Rimu i ovde. Eto, to je sve što mogu da kažem, ne smem više od toga. Vrlo je prijatan momak. Znam da je to sad najtraženija tema za razgovor šta se tu događa, ali ako ste se nadali da ću ja tu da vam kažem nešto... žao mi je, stvarno ne mogu. Sve što ću reći je da su vrlo simpatičan i skladan par, da je on fin momak i da su srećni. A to je najbitnije", rekao je Đoković.

Noleta je sa tribina takođe bodrio jedan poznati fudbaler - napadač Pari sen Žermena Zlatan Ibrahimović, sa kojim se srdačno pozdravio posle meča.

"Poznajem Zlatana još iz vremena kada je igrao u Milanu, i od tada smo u kontaktu. Rekao mi je i da njegova deca sada igraju tenis, što mi mnogo znači", rekao je Đoković.

Najbolji teniser planete otkrio je još ponešto o švedskom reprezentativcu.

"Drago mi je što je našao vremena i došao da posmatra moj meč. On je sportska veličina i jedan od najboljih fudbalera današnjice, a i moj omiljeni fudbaler...Vrlo je interesantan i zabavan momak, poreklom je iz 'eks Yu', pa pričamo i isti jezik. Ibra je još nosio i moj kačket... to mi mnogo znači. Znam da sada u subotu igra finale kupa protiv Oksera, pa ako mi raspored dozvoli, ići ću da ga gledam", istakao je Đoković, koji će u narednom kolu odmeriti snage sa talentovanim Australijancem Tanasijem Kokinakisom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC