• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvati preslišali Crnogorce, ušli u polufinale

Autor mondo.rs

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske plasirala se u polufinale Svetskog prvenstva u Kazanju. Ubedljiva pobeda nad Crnom Gorom. Potekla i krv u bazenu. U polufinalu i Grci - pobedili Australiju posle peteraca.



Hrvatska je obavila posao u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kazanju.

Odličnom igrom, Hrvatska je ubedljivo savladala Crnu Goru 10:4 (1:0, 3:0, 3:3, 3:1) i plasirala se u polufinale Svetskog prvenstva. U polufinale SP se plasirala i reprezentacija Grčke koja je pobedila Australiju 12:11 posle peteraca.

Koliko su Crnogorci bili indisponirani (ili Hrvati odlični) govori i podatak da su "ajkule" tek početkom drugog poluvremena (tačnije u 18. minutu meča) dali prvi gol! Na poluvremenu je bilo 4:0 za "barakude".

U poslednjem minutu prvog poluvremena, bilo je i oštrine u bazenu, a deblji kraj izvukao je hrvatski igrač Fran Paškvalin koji je dobio udarac u predelu oka.

Nervoza je bila očigledna u redovima crnogorskog tima. Neiskorišćeni napadi sa igračem više, promašen peterac... Previše da bi se očekivala pobeda, pogotovo protiv tako raspoloženih Hrvata, pogotovo golmana Josipa Pavića, koji je "izluđivao" protivnika sjajnim intervencijama.

Crna Gora - Hrvatska 4:10 (0:1, 0:3, 3:3, 1:3)

"Vaterpolo arena". Sudije: Korizna (Poljska), Kaputi (Italija). IGRAČ VIŠE: Crna Gora 9 (2), Hrvatska 10 (6). PETERAC: Crna Gora 1 (0).

CRNA GORA: Lazović, Dr. Brguljan, Pasković, Čučković, Da. Brguljan 1, Radović, Janović, Ukropina, Ivović, Murišić, Klikovac 3, Jokić, Šćepanović (6 odbrana).

HRVATSKA: Pavić (11 odbrana), Burić, Petković 1, Lončar, Joković, Bukić 2, Muslim 3, Bušlje, Sukno 1, Paškvalin 1, Šetka 1, Obradović 1, Bijač.



Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC