• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Doček za Tuku (FOTO)

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Amela Tuku, najboljeg bosanskohercegovačkog atletičara na Međunarodnom aerodromu Sarajevo danas je dočekalo oko 100 navijača.

  Amela Tuku, najboljeg bosanskohercegovačkog atletičara, koji je u posljednje vrijeme briljirao i u prestižnoj Dijamantskoj ligi (pobijedio u trci na 800 metara u Monaku) ali i na drugim brojnim takmičenjima, na Međunarodnom aerodromu Sarajevo danas je dočekalo oko 100 navijača, među kojima i jedan autobus njegovih sugrađana, prijetelja i školskih drugova iz Kaknja.

"Od početka njegove karijere pratimo i navijamo za Amela. Ostao je isti. Ostao je priseban. Čuli smo se jutros. Pitali smo ga hoćemo li popiti kafu, na što je odgovorio – naravno. Organizovaćemo mu doček i u Kaknju“, rekao je na sarajevskom aerodromu reporteru Anadolu Agency Alen Škulj, jedan od navijača i prijatelja koji su dočekali Tuku.

Na pitanje grupi navijača može li Amel Tuka osvojiti medalju na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Pekingu, u jedna glas su poručili:

"Sto posto smo sigurni, osvojiće medalju“.

Tuku, koji se u BiH vratio iz Italije gdje se pripremao za SP, navijači su dočekali transparentom "Šampione, dobro nam došao", sa državnim bh. zastavama, ali i buketima

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC