• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvatski mediji: Nismo dorasli Srbima

Autor mondo.rs

Hrvatski mediji posle poraza vaterpolista od Srbije u finalu Svetskog prvenstva (4:11) ističu veliko žaljenje, ali i priznaju da je bolji tim zasluženo došao do zlatne medalje i titule.

Hrvatska javnost ostala je uskraćena za prenos dodele medalja, a evo šta tamošnji portali pišu o finalnoj utakmici Svetskog prvenstva za vaterpoliste, u kojoj je Srbija potpuno nadigrala rivala i ubedljivo slavila 11:4.

"Jutarnji list" utakmicu opisuje kao "istorijski susret titana", a u daljem tekstu navodi da je propuštena šansa koju je hrvatski nacionalni tim čekao osam godina, kao i da je Srbija "očitala lekciju prestrašenoj hrvatskoj selekciji".

Portal "Indeks" pod naslovom "Atomska Srbija uništila bezidejnu Hrvatsku" piše da je Hrvastka bila nemoćna u finalu protiv vrlo jake Srbije, koja je opravdala status favorita i zasluženo osvojila zlatnu medalju.

"T-portal" ističe da je selekcija Hrvatske doživela debakl protiv Srbije, koja je pokazala celom svetu gde se igra najbolji vaterpolo.

Sajt "24sata.hr" prenosi da Hrvatska nije dorasla rivalu kakav je Srbija i da je ekipa Dejana Savića u ovom trenutku bolja.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

banjalucanin

Naravno,12 zavrsilo je kako smo i ocekivali. Hrvatici su osjetili srpski cunami!!! E tako mi to radimo postovane komsije, sportski i dostojanstveno a ne mucki i jadno kao vi. Sramite se i imena i roda svog'! Srbija do Tokija i Ria!!!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC