• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Udarac za Srbiju

Emir Bekrić, atletičar koji nas je obradovao 2013. u Moskvi osvajanjem srebrne medalje, neće nastupati na Svetskom prvenstvu u Pekingu

Najbolji srpski atletičar u trci na 400 metara prepone Emir Bekrić neće učestvovati na Svetskom prvenstvu u Pekingu, jer se nije dovoljno oporavio od povrede skočnog zgloba, izjavila je njegov trener Mirjana Stojanović.

"Pripremali smo se i trenirali, ali smo na kraju odlučili da Emir ne učestvuje u Pekingu. Ne želimo da rizikujemo da ode, a da nije maksimalno pripremljen. Želimo da bude potpuno spreman na svakom takmičenju na kome učestvuje, da bi mogao da bude najbolji u tom trenutku. Posle kratkog oporavka i odmora, počinjemo pripreme za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru, to je glavni cilj", rekla je Mirjana Stojanović.

Bekrić je rekao da će bodriti kompletan atletski tim koji ide u Peking.

"Mnogo mi je žao što ću propustiti ovo Svetsko prvenstvo, ali ova odluka je doneta posle dugog razmišljanja i u ovom trenutku je najbolja za mene. Želim celom atletskom timu mnogo sreće u Pekingu, bodriću ih. Veliku zahvalnost dugujem i Olimpijskom komitetu Srbije, Atletskom savezu Srbije i sponzorima koji me podržavaju i ulivaju mi dodatnu snagu da prevaziđem ovaj trenutak i potpuno spreman dočekam Olimpijske igre", izjavio je Bekrić, koji je početkom jula odustao i od nastupa na Univerzijadi u Južnoj Koreji.

Emir Bekrić razgalio je Srbiju na Svetskom prvenstvu u Moskvi 2013. godine, kada je osvojio bronzanu medalju u trci na 400 metara prepone, istrčavši trku za 48,05 sekundi.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC