• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kонец

Selektor Srbije Dejan Savić baš tim rečima "конец" (kraj) prokomentarisao osvajanje zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u Kazanju

Dejan Savić predvodio je Srbiju na putu do još jednog zlata! Selektor je uspeo da se sa svojim pulenima okiti još jednom najsjajnijom medaljom na Svetskom prvenstvu u Kazanju.

Bivši vaterpolista je posle velike pobede nad Hrvatskom u finalu (11:4) zadovoljno, sa osmehom, išao pored bazena, čestitao rivalima, o potom svima na plivalištu pokazao stisnuti mišić kao znak da je Srbija ponovo najjača.

"I posle evropskog prvenstva u Budimpešti rekao sam vege odnosno kraj, a sada kažem konjec filma", poručio je Savić.

On je još jednom pohvalio svoje igrače koji su superiornom igrom "oduvali" i poslednjeg protivnika na Svetskom prvenstvu.

"Hrvati su nameravali da nas uvedu u spori ritam. U početku su čak i uspeli, ali kada smo počeli da plivamo sve je bilo gotovo. Sve čestitke igračima i mojim saradnicima na uspehu", istakao je selektor Srbije.

Dejan Savić
Izvor: YouTube

Dejan Savić, baš kao i na Evropskom prvenstvu, izbegao je tradicionalnu proslavu trofeja skakanjem u bazen, ali je Filip Filipović objasnio zašto selektor to nije uradio u Kazanju, kao i da se sprema za taj skok na Olimpijskim igrama u Riju.

"Deki se malo ugojio i nismo biil sigurno da ćemo ga izvaditi... Siguran sam da bi sledeće godine mogao da zapliva", sa osmehom je poručio Filipović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC