• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slobodan Nikić: Nepobedivi smo!

Autor mondo.rs

"Još pet puta da igramo sa svim protivnicima, ne bi niko mogao da nas pobedi".

 Nikić: Srbija je nepobediva Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

  Najbolji srpski i svetski vaterpolisti dočekani su u nedelju uveče u Beogradu.

Osmesi, pozdravi, zadovoljstvo... Samopouzdanje!

"Finalna utakmica bila je sjajna, kao i čitav turnir, ne pamtim da je neka ekipa odigrala ovako na Svetskom šampionatu. Opet bih istakao veliku slogu u celom timu i odličmu atmosferu. Odigrali smo pre svega sjajnu odbranu i mislim da kada bi imali priliku još pet puta da odigramo sa svim protivnicima, da ne bi niko mogao da nas pobedi", rekao je Tanjugu Slobodan Nikić prilikom svečanog prijema u Domu Narodne skupštine.

On se potom osvrnuo na predstojeće Evropsko prvenstvo, čiji je domaćin Beograd, i najavio da će reprezentacija pokušati da nastavi sa vrhunskim rezultatima.

"Mi ćemo se potruditi, ali daleko od toga da će biti lako, jer nas već za pet meseci očekuje prvenstvo Evrope u Beogradu. Svi će očekivati da nastavimo sa osvajanjem zlatnih medalja, i mi ćemo se potruditi. Potom nas očekuje 'kruna' ove generacije - Rio de Žaneiro. Po meni, Olimpijske igre su najznačajnije takmičenje u našim karijerama i za to treba da se koncentrišemo i da se spremimo maksimalno", kazao je sjajni as Galatasaraja izrazivši nadu da će ekipu zaobići povrede i da će svi biti na okupu.

"Selektor nam je već najavio da ćemo se okupljati jednom mesečno tokom sezone, da bismo bili u kontaktu i da bi se polako spremali za najbitnija takmičenja" rekao je Nikić.

Na pitanje da li mu je takmičenje u Svetskoj ligi bilo teže od šampionata u Kazanju, izjavio je da je Svetska liga u Bergamu bilo veće iskušenje.

"U Bergamu je možda bilo teže, jer smo za šest dana odigrali šest utakmica, a na Svetskom prvenstvu šest za 16 dana, tako da je mnogo lakše tempirati formu kada igrate svaki drugi, treći dan. U Bergamu je bilo jako teško jer je svaka utakmica bila veoma zahtevna", zaključio je Nikić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC