• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

“Bosanci okupirali Tinset”

Autori mondo.rs Autori Goran Arbutina

Ovako je lokalni list “Ostledingen” iz norveškog Tinseta opisao dolazak bivših Borčevih igrača Nikole Tešića i Duška Hercegovca u istoimeni klub.

Tešić i Hercegovac ovog ljeta su napustili Banjaluku i preselili u Norvešku, a karijeru nastavljaju u Tinsetu, članu treće norveške divizije.

Osim njih, u ovaj gradić od oko pet-šest hiljada stanovnika stigao je i Duško Petrušić, rođeni KotorVarošanin, koji je neposredno prije odlaska za Norvešku igrao u Krivaji.

Na malu “koloniju” igrača iz BiH i Tinsetu ukazao je lokalni list “Ostledingen”, u tekstu od ponedjeljka pod nazivom “Bosanci okupirali Tinset”.

Da je dolazak Tešića, Hercegovca i Petrušića velika stvar za ovaj klub, pokazuju i pohvale ovog lista koji navodi da je “klub doveo tri igrača top klase”.

List navodi da je crnogorski trener-igrač Žarko Pejović iskoristio svoje kontakte da dovede tri dobra igrača i podsjeća da je Petrušić nastupao na Farskim ostrvima, te da su Tešić i Hercegovac trostruki osvajači duple krune u BiH.

“Znam ih od ranije i znam da dobro igraju rukomet. Oni mogu napraviti razliku za nas i naše igrače će učiniti boljim”, rekao je Pejović, prenosi norveški list.

Predsjednik kluba Saša Mitrović rekao je da dolazak ovih igrača može napretku kluba, koji inače želi da se plasira u drugu norvešku diviziju.

“Trenira se potpuno drugačije is a većim intenzitetom a oni inspirišu druge. Nismo ih doveli samo zbog sportskih razloga, već i zbog toga što nam kao osobe odgovaraju”, rekao je Mitrović.

Jedan od igrača, Andre Basin, u izjavi za list je pohvalio svoje nove saigrače: “Sa njima je potpuno zabavno. Potpuno drugačije treniramo, vrlo je zabavno trenirati sa ovim momcima”

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC