• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jakšić: Od kukanja nema ništa

Autor mondo.rs

Momak koji je stavio tačku na pobedu nad Hrvatskom kaže da poslednjih dana živi kao u snu. "Rađen je vrhunski lik".

Osamnaestogodišnjak, a već penzioner!

Tako je ministar sporta i omladine Vanja Udovičić, nekada trofejni vaterpolista, prokomentarisao činjenicu da je osvajanju titule prvaka sveta u Kazanju doprineo i golobradi Nikola Jakšić (na slici u sredini, iznad pehara).

Kako podsećaju "Večernje novosti" u intervjuu sa mladim vaterpolistom Partizana, on je u ekipi Dejana Savića bio jedini član domaćeg kluba. Svi ostali će se posle odmora javiti klubovima u Italiji, Mađarskoj, Turskoj...

Njemu predstoji dalji rad i napredovanje u crno-beloj kapici, verovatno opet u teškim uslovima, sa malim i neredovnim primanjima.

"Mora da se trenira, od kukanja nema ništa. Nadam se da će biti bolje".

Iako najmlađi, Jakšić nije bio u Kazanju samo da mi "osetio atmosferu" velikog takmičenja, već je imao svoju ulogu. Simbolično, stavio je tačku na trijumf nad Hrvatskom u finalu, golom za konačnih 11:4.

"Sledećih 15 minuta nisam bio svestan da sam dao gol. Voleo bih da svako bar jednom u životu bude u toj situaciji", rekao je Jakšić za "Novosti".

Perspektivni bek ne zaboravlja da je u sastav za Svetsko prvenstvo ušao i usled suspenzije Nikole Rađena. Trebalo je zatvoriti nemalu prazninu u timu...

"Rađena sam upoznao prošle godine, kada sam debitovao za reprezentaciju. Stvarno je vrhunski lik. Kada mu se to desilo pomislio sam da se ukazuje šansa za mene, ali mi je iznad svega bilo krivo zbog njega. I dalje mi je žao".

Nikola Jakšić, brucoš Pravnog fakulteta, prilikom dočeka u Beogradu je izrazio nadu da mu to neće biti poslednji takav hepening u karijeri.

"Naježim se pri pomisli na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru. Kada odigramo kako umemo i kada smo svi kao jedan, niko nam ne može ništa".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC