• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viktor ređa poraze na "američkoj turneji"!

Autor mondo.rs

Poraz u prvom kolu Vašingtona, poraz u prvom kolu Montreala.

Viktor Troicki i dalje čeka na pobedu na startu "američke turneje".

Nakon što ga je u prvom kolu turnira u Vašingtonu izbacio 53. na svetu, našeg asa koji se očigledno teško oporavlja od šokantnog ispadanja sa Vimbldona (poraz posle 2:0 u setovima) ove večeri nadigrao je 107. teniser na ATP listi.

Rus Mihail Južnji, koji je do 1. kola Mastersa u Montrealu stigao kroz kvalifikacije, izbacio je 19. tenisera sveta u dva seta – 6:3, 7:5, tako da će se u 2. kolu sastati sa (9) Žilom Simonom. Pobednik bi kasnije mogao da stigne do (7) Rafaela Nadala.

Troicki sada gubi 5:3 u mečevima sa Južnjijem, koji je i u kvalifikacijama dobijao rivale bez izgubljenog seta. U Vašingtonu prošle nedelje, Srbina je nadigrao Austrijanac Samuel Grot u dva seta (3:6, 4:6).

U prvom setu, prvi je brejk napravio Južnji i poveo 3:1, Troicki je napravio brzi ribrejk, ali je već u narednom gemu ponovo pao u zaostatak od 4:2 i do kraja osvojio samo tri poena na servis temperamentnog Rusa koji je poveo 1:1 rezultatom 6:3.

Južnji je napravio brejk na startu drugog seta i poveo 2:0, posle čega je Troicki odgovorio i izjednačio na 2:2. Sve do finiša seta i rezultata 5:5 nijedan teniser nije bio ni blizu brejka, ali tada je pritisku podlegao Viktor, koji je odigrao loš gem na svoj servis za 5:6, posle čega je Južnji rutinski priveo meč kraju – 2:0, rezultatom 7:5.

Troicki će posle brzog poraza u Kanadi potražiti prve uspehe na Mastersu u Sinsinatiju, a potom se pripremati za US Open.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC