• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Kokinakis "pustio krila": Zamalo tuča

Autor mondo.rs

Mladi australijski teniser žestoko se verbalno sukobio sa Rajanom Herisonom u Sinsinatiju, a žešći "fajt" sprečio sudija

Dok svetska teniska čaršija još bruji o skandaloznoj izjavi Nika Kirjosa, dogodio se novi incident u kojem je glavnu rolu igrao još jedan mladi australijski teniser - Tanasi Kokinakis.

Kokinakis, koji je i bio povod za sramnu izjavu Kirjosa Stenu Vavrinki na turniru u Montrealu, žestoko se verbalno sukobio sa američkim igračem Rajanom Herisonom tokom kvalifikacija u Sinsinatiju.

Njih dvojica razmenjivali su "ortovne strele" nekoliko puta tokom meča, a u trenutku kada je izgledalo da će doći i do fizičkog obračuna na teren su uleteli sudija Mo Lajani i jedan zvaničnik turnira i razdvojili tenisere.

Tokom rukovanja posle meča Herison je privukao Kokinakisa bliže da mu kaže "nekoliko reči", iako je kasnije izjavio da mu je samo rekao "Dobar meč", nakon što je izgubio, iako je pitanje kako bi se sve završilo da Lajani nije sišao sa stolice i smirio "strasti".

Sukob je krenuo tokom duela, a nezvanično se pominjao i "slučaj Kirjos", a Herison je jasno posle razdvajanja poručio: "Ovi klinci moraju da se drže pod kontrolom".

Kokinakis se požalio sudiji da ga je Herison nazvao "kretenom", dok je Amerikanac izjavio da mu je rekao "klinac".

Tokom pauze na meču, kada je Kokinakis iskoristio priliku da ode u toalet, Herison se okrenuo i poručio mu: "Tvoja ekipa je stvarno 'kul'", što se verovatno odnosilo na Kirjosa, koji je njegov dobar prijatelj.

Kokinakis - Herison fajt
Izvor: YouTube

Herison nije skrivao posle meča da je bio besan ne samo zbog poraza, već i zbog "neprimerenog ponašanja rivala".

"On ima samo 19 godina. Ako želi fajt, neka dođe. Sahraniću ga. Vavrinka je trebalo da pokaže Kirjosu, a i ja ovom klincu", izjavio je Amerikanac novinaru "Njujork tajmsa".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC