• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena Janković je neverovatna!

Autor mondo.rs

Bez obzira što je naša teniserka odigrala "xy" ovakvih mečeva u karijeri, nikad nismo ostali ravnodušni na preokrete u njenoj izvedbi.

Još jedan Jelena Janković "klasik".

Naša teniserka odigrala je tokom karijere "xy" mečeva u kojima je sticala, pa gubila i opet sticala, pa gubila prednost (i sve to obrnuto), ali nikada nismo ostali ravnodušni na drame kada je ona na terenu.

Ove večeri, u osmini finala turnira koji je osvojila još 2009. godine pobede nad tada prvom teniserkom sveta Dinarom Safinom od 6:4, 6:2, "Džej-Džej" je spasila meč loptu uz dozu sreće, potom se čistom defanzivom izborila sa tri brejk lopte u samom finišu trećeg seta, da bi posle toga iskoristila svoju drugu meč loptu:

Jelena Janković – (8) Karolina Pliskova 6:2, 3:6, 7:5!



Pliskova je vodila 5:2 u trećem setu i servirala za pobedu jednom, neuspešno (5:3), pa drugi put, neuspešno (5:5), uz podatak da je u međuvremenu, pri rezultatu 5:4 imala MEČ LOPTU na servis naše teniserke i ništa od toga nije bilo dovoljno.

Ženski turnir u Sinsinatiju igra se za nagradni fond od 2,7 miliona dolara.

Pa, ni tri brejk lopte pri rezultatu 5:5, posle čega bi sedma teniserka sveta treći put servirala za plasman u četvrtfinale.

Prve dve brejk lopte Jelena je spasila igrajući čistu defanzivu, vraćajući "balone" na polovinu protivnice i čekajući njenu grešku, a treću tako što je Pliskova poslala viner par milimetara u aut. Kad je to "preživela", Srpkinja je sačekala nešto nesigurnije servise rivalke i napravila brejk za 7:5 i 2:1.

Podsećamo, bilo je 2:5!?

U četvrtfinalu, rundu u kojoj je eliminisana prošle sezone od Serene Vilijams, Jelena će se sastati sa Slovakinjom Anom Karolinom Šmidlovom, 41. na svetu. Zanimljivo, u prva dva kola Jelena je izbacila dve Medison, Brangl (4:6, 6:4, 6:2) i Kiz (7:6, 6:4), a u naredna dva meča sastaće se sa dve Karoline.

Pliskovu je izbacila u tri seta, videćemo da li će i Šmiedlovu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC