• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Iskopao sam se...

Autor mondo.rs

Najbolji teniser sveta priznao da je teškom mukom izborio plasman u četvrtfinale Sinsinatija protiv Davida Gofana, budući da u drugom setu "nije bio na terenu".

Novak Đoković igraće u četvrtfinalu turnira u Sinsinatiju, ali posle rovovske borbe i sjajne partije Davida Gofana, a potom i najboljeg igrača sveta.

Srpski igrač odao je priznanje Belgijancu za odličnu partiju.

"Odigrao je čvrsto i konstantno i uvek me je terao na dodatni udarac. Ja sam solidno odigrao prvi set, a šta se desilo u narednih 45 minuta... Ne želim ni da se prisećam. Neočekivano i naglo sam izgubio intenzitet i koncentraciju. Jednostavno kao da nisam bio na terenu", izjavio je Đoković.

"Srećom, uspeo sam da se oporavim i iskopam iz rupe u koju sam upao. Pokušaću da izvučem samo pozitivne stvari iz ovog meča, a to je igra u poslednjih šest gemova", dodao je prvi reket sveta.

Novak
Izvor: YouTube

U četvrtfinalu masters turnira u Sinsinatiju Novak će danas igrati protiv Švajcarca Stena Vavrinke, koji je posle maratona eliminisao Ivu Karlovića - 6:7, 7:6, 7:6.

Nole i Vavrinka odigrali su 21 duel do sada i srpski as dobio je 17 mečeva.

Ipak, Švajcarac je slavio na poslednjem susretu, u finalu Rolan Garosa ove godine, pa će meč u Sinsinatiju biti dobra prilika da mu se Đoković revanšira za taj poraz zbog kojeg mu i dalje nedostaje jedan grend slem pehar u kolekciji trofeja.

"Prvi put se sastajemo od finala Rolan Garosa - i dalje nismo na maksimumu ni on ni ja, ali nadam se da ćemo ovog puta biti na visini zadatka i da ćemo odigrati dobar meč", poručio je Novak, koji 11. put učestvuje na turniru u Sinsinatiju, ali nijednom nije osvojio titulu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC