• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selektor Srpkinja: Da nađemo snage za sutra!

Autor mondo.rs

Uvek je teško igrati meč za treće mesto...

Izvor: MN PRESS

Borba za medalju, ali bronzanu, sigurno nije bila u mislima naših odbojkašica kada su u subotu igrale protiv Ruskinja, ali sada treba pokazati mentalnu snagu i "kući doneti medalju".

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je danas da nema šta da zameni igračicama na polufinalnom porazu od Rusije na Evropskom prvenstvu, i istakao da ekipa mora da nađe snage da odigra dobro u meču za treće mesto.

 Srbija je u Roterdamu izgubila 3:1.

"Sve ovo što su ove godine igrale, igrale su punim srcem, igrale su dobro, bile u vrhu na svakom takmičenju na kome su učestvovale...može da im se dogodi jedna ovakva utakmica, nije strašno. Ja se samo nadam i verujem u njih da će u sebi naći snage za sutrašnju utakmicu koja je veoma važna. Medalja je važna stvar na Evropskom prvenstvu, i da ne treba, kao na prošlom da razmišljaju da su izgubile zlato, već da treba da se bore za bronzu", kazao je selektor.

Protivnik Srbije u meču za treće mesto biće Turska.

"Nema više tu mnogo šta da se uradi. Devojke moraju da shvate važnost tog meča. Moraju da shvate da ne igraju samo za sebe, moraju da shvate za koga sve igraju u našoj zemlji i u Republici Srpskoj i van naše zemlje. To su stvari koje moraju da razmišljaju u tom momentu, bez obzira da li su razočarane ili im je teško ili su umorne ili kako već", rekao je Terzić.

"Sutra jednostavno mora da se nađe snage i motiva da se odigra na visokom nivou, jer to je jedini način na koji može da se dođe do pobede protiv jedne takve ekipe kao što je Turska", dodao je on.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC