• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spremne za bronzu

Autor mondo.rs

Odbojkašice Srbije ističu da nema vremena za žal i da do meča za treće mesto na EP, protiv Turske od 14 časova, moraju da zaborave poraz od Rusije. Šta Vi mislite, imaju li snage? Glasajte

Srbija nije uspela da se plasira u finale Evropskog prvenstva posle poraza od Rusije u polufinalnom duelu u Roterdamu (1:3).

Ipak, odbojkašice Srbije spremne su da se bore za utešnu, bronzanu medalju.

One će u meču za treće mesto od 14 časova u Roterdamu sastati sa selekcijom Turske, koja je glatko izgubila od Holandije (3:0).

"Nema vremena za žaljenje, jer nas očekuje jako važna utakmica protiv Turske, koja će isto tako želeti pobedu. Mislim da će pobediti ekipa koja se pre oporavi od poraza koje smo pretrpele u polufinalu", rekla je Maja Ognjenović.

Primač Jelena Nikolić nada se da će Srbija ipak otići kući sa osmehom.

"Ruskinje su u polufinalu pokazale mnogo više od nas, naročito u prva dva seta, i s pravom odnele pobedu. Sada se okrećemo meču koji je preostao na šampionatu. Uvek je lepo završiti turnir pobedom, da ne pričamo koliko znači bronzana medalja. Svaka medalja je lepa i nadam se da ćemo naći načina da odigramo na dobar način", izjavila je Nikolićeva.

Drugi primač Tijana Malešević ocenila je da je ekipa dosta stegnuto ušla u utakmicu protiv Rusije i očekuje da se to neće ponoviti na meču sa Turskinjama.

"Ušle smo u utakmicu dosta stegnuto, nismo igrale opušteno, nismo imale konstantnu igru. Da smo nešto više uradile u prva dva seta, možda bi bio drugačiji ishod. Ali bilo pa prošlo, sledi nam nova utakmica, za medalju. Nadam da ćemo od početka ući u taj meč kako treba i pobediti", rekla je Tijana Malešević.

Anketa

Mogu li odbojkašice Srbije da osvoje evropsku bronzu?

  • Da, uspeće

    75% (3)

  • Ne, neće se oporaviti od poraza u polufinalu

    25% (1)

Mogu li odbojkašice Srbije da osvoje evropsku bronzu?

Rezultati

Nakon meča za treće mesto između Srbije i Turske, koji je na programu od 14 časova, u finalu od 17 sati za zlatno odličje boriće se Holandija i Rusija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC