• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel: Loše, lošije, najlošije...

Autor mondo.ba

Trener rukometaša Borca m:tel Boris Dvoršek razočaran je načinom na koji su crveno-plavi uknjižili peti poraz u SEHA ligi. "Brine me naš karakter", kaže Zagrepčanin na banjalučkoj klupi.

"Velikan iz Gospodske" je poslije plasmana u treće kolo Kupa EHF i ubjedljivog trijumfa nad norveškim Haslumom, u srijedu uveče do nogu "potučen" u Novom Sadu od Vojvodine - 37:29 (15:9).

Bio je to peti poraz Borca m:tel u ovom takmičenju, ali više zabrinjava način na koji je ekipa izgubila. Već na startu Novosađani su stekli visoko vođstvo, u 15. minutu utakmice bilo je 12:4, da bi početkom drugom dijela otišli na dvocifrenu prednost i "prelomili" utakmicu.

"Napravili smo jako puno tehničkih grešaka. Dozvolili smo protivniku čak 12 kontranapada i generalno odigrali jako loše. Naš pristup utakmici je bio najbolji pozakatelj zašto smo posljednjeplasirani tim na tabeli SEHA lige. Brine me naš karakter, podigli smo se zbog plasmana u treće kolo Kupa EHF, a potom brzi pali. To je problem. Vojvodina je zaslužila pobjedu i ponovo pokazala da ima veliki tim", izjavio je trener Banjalučana Boris Dvoršek poslije meča u dvorani "Slana bara".

Iskusni pivot Borca m:tel Ratko Nikolić smatra da je igra Banjalučana protiv Vojvodine bila jedna od najgorih ove sezone.

"Nadali smo da možemo do bodova u Novom Sadu, ali kako je Vojvodina otvorila utakmicu, stekla osjetniju prednost, bilo je jasno da u tome nećemo uspjeti. Ovo je bila jedna od naših najlošijih utakmica. Novosađani su zasluženo slavili", rekao je nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije.

Rukometaš crveno-plavih Miloš Nježić složio se s ocjenom da su greške njegovog tima presudile na utakmici u Novom Sadu.

"Igrali smo jako loše, a Vojvodina je bila bolja. Napravili smo previše grešaka u prvom poluvremenu. Nismo odigrali ni približno onako kako bi trebali i kako znamo da igramo", dodao je Nježić, koji je bio strijelac dva pogotka.

Komentari 6

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Prase

Pa da treba unistiti i RK Borac, nekadasnjeg prvaka Evrope i dati pare nekim sportovima koje ni njihova uza porodica ne prati.

vedber

@Prase Konkretno sam mislio na rukometne klubove kao što su Rk Omladinac ili rk Mladost iz Bl a ne na badminton i dr.

vedber

Gradska uprava tj.grad Banja Luka izdvaja godišnje veliki novac za Rk Borac dok ostali timovi iz BL nemaju ništa i mole da dobiju termin za svoje treninge u hali Borik.Koliko treba čekati da i oni dobiju komad kolača i pokažu da mogu možda biti uspešniji od tog "velikana"?

Lesinar

@vedber A koji bi ti to klub zamjenio Borcem? Sampion Evrope, simbol Banja Luke, sta hoces ti? E moj seljace...

Milos bl

Borcu treba vremena. Mnoge stvari sada stoje na pravim nogama, jos samo da rezultat dodje.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC