• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel: Bez "bijele zastave" u Slovačkoj

Autor mondo.ba

Za rukometaše Borca m:tel nema odmora jer već u nedjelju (18 h) gostuju slovačkom Tatranu u Prešovu u zaostaloj utakmici prvog kola SEHA lige.

 Borac m:tel gost slovačkog Tatrana u SEHA ligi Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Banjalučani u ovom takmičenju nisu pružili ni približno od svojih mogućnosti jer nakon šest odigranih utakmica imaju samo jedan osvojen bod i ubjedljivo su posljednji na tabeli.

I ovo nedjeljno teško gostovanje u Slovačkoj, nikako nije prilika za „vađenje“ posebno nakon loše partije u Novom Sadu protiv Vojvodine.

Ipak, u taboru crveno-plavih smatraju da neće otputovati s „bijelom zastavom“ niti će se favorizovanom učesniku Lige šampiona predati bez borbe.

„U ovoj utakmici Tatran je sigurno favorit, ali mi želimo da im pružimo sto jači otpor. Želim da odigramo kao što smo igrali protiv Hasluma u EHF kupu, a ono što nikako ne smijemo ponoviti je igra protiv Vojvodine u Novom Sadu“, rekao je trener Banjalučana Boris Dvoršek.

Zagrepčanin na klupi „Velikana iz Gospodske“ se osvrnuo i na ubitačan ritam odigravanja susreta.

„Ono sto nam još ne ide na ruku je raspored utakmica u SEHA ligi, po kojem smo do sada odigrali samo jednu utakmicu u Banjaluci, a sve ostale bile su gostujuće, tako da zbog toga i imamo ovaj manjak bodova. Međutim, nije nam to nikakav alibi, Borac mora podići svoju igru na viši nivo i igrati bolje i na gostovanjima. Što se tiče Tatrana to je ekipa koja igra Ligu šampiona i trenutno su bolji od nas, ali naša je želja da im u nedjelju pružimo jak otpor i eventualno pokusamo doći do iznenađenja“, dodao je strateg crveno-plavih.  

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Snage Slovaka svjestan je i rukometaš Banjalučana Stefan Janković, ali je naglasio da će ekipa dati maksimum za što povoljniji rezultat.

„U nedjelju gostujemo Tatran Prešovu i znamo da se radi o izuzetno jakom protivniku koji igra Ligu šampiona. Mislim da su njihovi glavni aduti mogućnost rotacije na svim pozicijama. Znamo koliko će nam biti teško ovo gostovanje, ali sigurno je da tamo ne idemo sa ’bijelom zastavom’. Daćemo sve od sebe za što bolji rezultat“, naglasio je srednji bek Banjalučana.

Utakmica između Tatrana, koji na šest odigranih mečeva ima skor od četiri pobjede i dva poraza, i Borca igra se u nedjelju s početkom u 18 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC