• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tijana ponovo pozlatila Srbiju

Autor mondo.rs

Reprezentativka Srbije u tekvondou Tijana Bogdanović osvojila je najsjajnije odličje na juniorskom prvenstvu Evrope u Letoniji.

Tijana Bogdanovićeva je trijumfovala u kategoriji do 49 kilograma, ponovila uspeh od pre dve godine i donela Srbiji novo zlatno odličje.

Srpska reprezentativka u tekvondou je u finalu savladala Ruskinju Angelinu Lušnjikovu sa 7:1, nakon što je prethodno u polufinalu bila bolja od Lidije Garsije iz Španije (5:2), a u četvrtfinalu od Italijanke Kjimeti (10:2).

Posle izuzetno uspešne sezone u seniorskoj konkurenciji, Tijana je otišla u Letoniju da pomogne drugarima iz juniorske reprezentacije i da se zvanično oprosti od juniorske konkurencije, što je učinila na najbolji mogući način.

"Nije bilo lako osvojiti juniorsko evropsko zlato, svi su došli spremni i sa istim ciljevima, ali drago mi je da sam uspela da po drugi put osvojim titulu. Poslednja godina u juniorima završena je na najbolji mogući način. Ovo je samo još jedna stanica na putu za Rio kroz koji me vode moji treneri, prijatelji i porodica kojima sam beskrajno zahvalna", rekla je 17-godišnja Bogdanovićeva.

Dva dana ranije Nikola Đurđević je u kategoriji do 63 kilograma osvojio srebrnu medalju.

Bogdanovićeva već u sredu putuje u Egipat na pripreme sa Milicom Mandić i trenerom Draganom Jovićem, kao deo priprema za evropske kvalifikacije, a zatim će učestvovati na finalnom Gran priju u Meksiku.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC