• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel: Prešov je putokaz za budućnost

Autor mondo.ba

Uprkos šestom ovosezonskom porazu u SEHA ligi, u Rukometnom klubu Borac m:tel zadovoljni su igrom protiv Tatrana u Prešovu u zaostaloj utakmici prvog kola.

 RK Borac m:tel zadovoljan uprkos porazu u Slovačkoj Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Crveno-plavi su minimalno poraženi od Tatrana sa 27:26 (12:15) i u Slovačkoj su odigrali jednu od boljih utakmica ove sezone, posebno na gostujućem terenu.

Trener crveno-plavih Boris Dvoršek najprije je čestitao domaćinu na trijumfu, a onda na kratko analizirao utakmicu i igru svojih izabranika.

"Bila je ovo jako teška, a dobra utakmica. Iako smo izgubili, jako sam zadovoljan načinom na koji smo odigrali. Moj tim je pružio veoma dobru partiju posebno u prvom poluvremenu. Odigrali smo mnogo bolje nego protiv Vojvodine u Novom Sadu. Mnogo nam je nedostajao Mladen Bojinović na ovom meču. Uvjeren sam da ćemo u budućnosti odigrati mnogo bolje, iako nemamo mnogo vremena za treninge pošto igramo utakmice svaka tri dana. Meč je odlučen zbog naših individualnih grešaka", rekao je Zagrepčanin na klupi "Velikana iz Gospodske".

Golman Banjalučana Tibor Ivanišević je ponovo pružio odličnu partiju, odbranivši 17 šuteva Slovaka.

"Čestitam Tatranu na pobjedi, odigrali su veoma dobru utakmicu. Mi smo takođe pružili dobru partiju i ovo je put kako treba da igramo u nastavku sezone. Nadam se da ćemo nastaviti s dobrim igrama i stići do trijumfa sljedećeg puta", rekao je Ivanišević.

Narednu priliku za bodove, Borac m:tel imaće u srijedu u dvorani "Borik" protiv mađarskog Vesprema, aktuelnog branioca titule SEHA lige. Opet je riječ o zaostalom meču, ali ovog puta četvrtog kola.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC