• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SEHA: Borac m:tel bez Nikolića u Skoplju

Autor mondo.ba

Rukometaši banjalučkog Borca u subotu s početkom u 14 časova igraju u Skoplju utakmicu devetog kola SEHA lige protiv Vardara.

 Rukometaš Borca m:tel Ratko Nikolić zbog povrede propušta meč u Skoplju Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Banjalučani su u petak krenuli na put u Makedoniju, ali bez iskusnog pivota i nekadašnjeg kapitena reprezentacije Srbije Ratka Nikolića, koji je povrijeđen.

Osim Nikolića, u timu neće biti ni Mladena Bojinovića, koji je posljednji meč u crveno-plavom dresu odigrao protiv Vesprema u "Boriku" prije povratka u Francusku, gdje će pojačati tamošnjeg prvoligaša Tremble.

Makedonci imaju izuzetno snažan sastav i teško je očekivati da izabranici Borisa Dvoršeka mogu da naprave iznenađenje protiv proslavljenih imena evropskog rukometa kakva su Arpad Šterbik, Blaženko Lacković, Horhe Makeda, Timur Dibirov, Alem Toskić, Matjaž Brumen...

"Ako Vesprem spada u Top 3 ekipa evropskog rukometa, onda je Vardar u Top 6. Očekuje nas ponovo jedna utakmica u kojoj će ekipa moći da uživa, prvenstveno mladi igrači koji će ponovo dobiti šansu. Meč u Skoplju je za nas priprema za Borčevu utakmicu polusezone - protiv holandskog Limburga u trećem kolu Kupa EHF", rekao je zagrebački stručnjak s klupe Borca m:tel.

Vardar je poslije sedam odigranih susreta na petom mjestu na tabeli sa skorom od pet pobjeda i dva poraza, dok su Banjalučani zabilježili jedan remi i sedam neuspjeha i nalaze se na posljednjoj poziciji.

Direktan prenos utakmice možete da pogledate u subotu od 14 sati na televiziji ELTA 1 HD.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC