• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki preokret Viktora!

Autor mondo.rs

Lopez imao meč loptu i velikih 5:2 u drugom setu, ali se Viktor Troicki u velikom stilu vratio u meč i pobedio. U 3. kolu Mastersa u Parizu protiv Vavrinke.

Bio je gotov...

Viktor Troicki izgubio je tesno u taj-brejku prvi set 2. kola Mastersa u Parizu od Felisijana Lopeza. Srbin je bio očajan u drugom, gubio je 5:2 i na njegov servis Španac je imao meč loptu...

Ali, od tog trenutka Troicki je počeo da igra, da osvaja gemove u nizu i da, posle velike borbe koja je trajala dva sata i 49 minuta, pobedi - 6:7 (7:9), 7:5, 6:4.

Svaka čast!

Troicki je u prvom setu poveo sa 4:1, nakon što je naprvio brejk u četvrtom gemu, ali ipak nije uspeo da iskoristi stečenu prednost. Lopez (17. nosilac) je uzvratio oduzimanjem servisa u sedmom gemu, pa je uneo neizvesnost.

Troicki je pri vođstvu 5:4 imao čak četiri set lopte, ali nije uspeo da ih iskoristi, pa je meč kasnije okončan u taj-brejku.

U odlučujućem gemu prvog seta je kao i tokom većeg dela prvog seta bilo mnogo neizvesnosti, ali je na kraju Španac uspeo da trijumfuje sa 9:7.

U istom ritmu je Lopez nastavio i u drugom setu, pa je sa dva vezana brejka na početku poveo sa 4:0. Troicki se uprkos rezultatu nije predavao, oduzeo je servis Špancu, a čak je i pri rezultatu 2:5 spasao meč loptu.

Troicki je u narednom gemu lako došao do drugog brejka, a onda i izjednačenja (5:5). Srpski teniser je još više pojačao ritam, te novim oduzimanjem servisa došao do izjednačenja u setovima.

Lopez je na početku odlučujućeg seta napravio brejk i poveo sa 3:0, međutim, Troicki se kao i u drugom setu vratio oduzimanjem servisa Špancu.

Odlučujući brejk koji mu je, kasnije se ispostavilo, doneo plasman u osminu finala Troicki je napravio u devetom gemu trećeg seta.

Troicki će se u osmini finala sastati sa Švajcarcem Stanom Vavrinkom, koji je u drugom kolu pobedio Bernarda Tomića iz Australije sa 2:0.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC