• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjalučki "Incel" otvorio turnir u Sarajevu

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Banjalučki "Incel" i sarajevski "Vučko" u subotu su otvorili Prvi međunarodni vaterpolo turnir veterana u prestonici Bosne i Hercegovine.

 Banjalučki "Incel" i sarajevski "Vučko" otvorili Prvi vaterpolo turnir veterana u Sarajevu Izvor: MONDO

Popularni banjalučki "škobalji" poraženi su od Sarajlija rezultatom 10:4, ali su pružili veoma dobru igru tokom cijelog susreta.

Malo zbog činjenice da su domaći igrači bili neuporedivo mlađi, a malo i zbog pojedinih sudijskih odluka, poraz na startu je bio neminovan.

"Incel" je poveo pogotkom Darka Telića, da bi značajno mlađi sarajevski vaterpolisti najprije uspostavili ravnotežu, a potom i zbog grešaka arbitara preokrenuli, na kraju uspisavši ubjedljivu pobjedu.

"Mi smo u potpunosti zadovoljni igrom, ali s obzirom da smo igrali protiv ekipe čiji su članovi u prosjeku mlađi 10 do 15 godina, a bilo je igrača mlađih čak dvije decenije, što bi značilo da ne spadaju u kategoriju veterana, nismo uspjeli da zabilježimo pobjedu. Ipak, nismo nezadovoljni našim premijernim nastupom u Sarajevu", rekao je Telić za naš portal.

Prema njegovim riječima, sljedeću utakmicu Banjalučani će odigrati u nedjelju ujutro protiv veterana iz Vaterpolo kluba Beograd.

"Nadam se da ćemo uspjeti da se prikažemo u što boljem svjetlu protiv Beograđana", dodao je vaterpolista "Incela".

Iz glavnog grada Srbije na Prvom međunarodnom vaterpolo turniru veterana u Sarajevu, takmičiće se još dvije ekipe - "Pijani somovi" i "Partizan". Iz Hrvatske su na turnir "Sarajevo 2015" stigli "Jug" iz Dubrovnika i "Jadran Kostrena" iz Rijeke, kao i crnogorski "Jadran" iz Herceg Novog.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC