• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Borac m:tel se polako diže"

Autor mondo.ba

U Rukometnom klubu Borac m:tel zadovoljni su zbog prve ovosezonske pobjede u SEHA ligi, ali nisu brojnim greškama, posebno u napadu na utakmici 11. kola protiv Maks Strumice u dvorani „Borik“.

Bodovi su upisani na konto Borca m:tel i crveno-plavi su se trijumfom protiv Maks Strumice (26:21) pomakli sa dna tabele SEHA lige, prepustivši "fenjer" upravo gostima iz Makedonije.

To je u ovom trenutku za sve ljubitelje rukometa u Banjaluci i najvažnije.

Trener Borca m:tel Boris Dvoršek poslije prvog trijumfa je naglasio da je težak raspored u proteklom periodu dosta "kumovao" činjenici da njegov tim nije ostvario nijednu pobjedu, pa je bio popriličan pritisak na igračima pred meč sa Strumicom.

„Svi smo bili svjesni da moramo pokušati da pobijedimo makedonsku ekipu. Zadovoljan sam igrom u odbrani, golmanom Tiborom Ivaniševićem, ali imamo dosta prostora za napredak kad je riječ o napadu. Nekako smo uspjeli da uhvatimo svoj ritam, pokušali smo i sa novim napadačkim akcijama, što je rezultiralo i brojim greškama, ali one će vremenom biti smanjene“, rekao je Zagrepčanin na klupi Banjalučana i dodao da je „odmorio rovitog Stefana Markovića, koji ima problema sa povredom“.

„S njim u ekipi, sve će još bolje izgledati“.

Jedan od najzaslužnijih za prvi trijumf bio je golman Tibor Ivanišević, koji je odbranio čak 23 udarca.

„Bila je ovo jedna od onih utakmica koje očekujete da pobijedite. U Strumici smo pravili greške i ispustili pobjedu, pa nam je to bila stalno na pameti. Istina, ni u ’Boriku’ nismo bili dobri koliko možemo da budemo, ali dovoljno za pobjedu. Polako se dižemo u formi“, dodao je banjalučki čuvar mreže.

Naredni meč u SEHA ligi, Borac m:tel će ponovo igrati u „Boriku“, gdje će gostovati lider na tabeli Tatran Prešov iz Slovačke, a prije toga, Banjalučane očekuje treće kolo Kupa EHF protiv holandskog OCI Lajons Limburga. Prvi meč na programu je 21. novembra u Banjaluci, a revanš sedam dana kasnije u Holandiji.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC