• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjalučanima škola, Dubrovčanima trofej

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Vaterpolisti banjalučkog "Incela" djelimično su zadovoljni učešćem na Prvom međunarodnom turniru veterana u Sarajevu, gdje su osvojili osmo mjesto.

 VKV Incel osmi u Sarajevu Izvor: MONDO

Popularni "škobalji" su poslije startnog poraza od domaćeg Vučka, drugog dana takmičenja uknjižili još dva rezultatska neuspjeha, ali su nastupali sa ekipom koja je tek nedavno učila osnove vaterpola u školi koju su u saradnji sa Gradskom upravom Banjaluke osnovali prije nekoliko mjeseci.

S takvim odnosom snaga su u drugom kolu odigrali "egal" meč sa Vaterpolo klubom Beograd, koji je na koncu ipak slavio minimalan trijumf od 10:9, da bi poslije kratkog predaha, ponovo uskočili u bazen i ravnopravno se nosili sa "Pijanim somovima". I u ovm meču su na kraju slavili Beograđani rezultatom 10:5.

Iako u Sarajevu nisu osjetili slast pobjede, nemaju za čim da žale, posebno jer je viđeno i nekoliko sudijskih grešaka na štetu Banjalučana, a i pojedini timovi su nastupili sa igračima znatno mlađim od dozvoljenog prosjeka godina...

Darko Telić, vaterpolista "Incela" naglasio je za naš portal da rezultat nije bio u prvom planu već druženje sa starim prijatelja iz bivše Jugoslavije, zbog čegasu "škobalji" zaigrali na kartu promocije svoje škole vaterpola.

Izvor: MONDO

"U saradnji sa Gradskom upravom Banjaluke smo imali projekat za obuku novih članova i njima smo pružili priliku da pokažu šta su naučili, pa nismo nezadovoljni sa tri poraza. Malo nas je omela i organizacija turnira, gdje su nastupile ekipe sa prosjekom od 25 godina što se kosi s pravilima vateranskog vaterpola. Bila je i poneka sudijska greška na našu štetu, ali rezultat stvarno nije bio u prvom planu već obnavljanje starih i sticanje novih prijateljstava“, rekao je Telić i dodao da će "Incel" nastaviti i dalje s radom na unepređivanju kluba i razvoja vaterpola u gradu na Vrbasu.

"Već do kraja novembra ćemo organizovati novu utakmicu u Banjaluci, a protivnik će najvjerovatnije biti Marsonija iz Slavonskog Broda, s kojom već duže vrijeme imamo odličnu saradnju".

Na kraju, napomenimo da je trofej na sarajevskom turniru pripao vaterpolistima dubrovačkog Juga u konkurenciji osam timova - "Incel" iz Banjaluke, "Pijani somovi" i "Partizan" iz Beograda, "Jadran" iz Herceg Novog, "Jug" iz Dubrovnika, "Jadran Kostrena" iz Rijeke i domaćin "Vučko" iz Sarajeva.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC