• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TRENERI: Obradović presudio

Autor mondo.ba

Treneri Spartaka i Borca m:tel složni u ocjeni da je Branislav Obradović bio meč viner utakmice Borac m:tel- Spartak Vojput.

  Borac m.tel je ostvario treću pobjedu u nizu u SEHA ligi. Nakon Maks Strumice i Tatrana savladana je i ekipa Spartaka 28:24.

Branislav Obradović postigao je devet golova u pobjedničkom timu.

" Mislim da je bila dobra utakmica. Čestitam mojim igračima ne samo na današnjoj pobjedi, već i na prethodne dvije. Vidim da se dižemo polako u igri i izgledamo sve bolje. Zadovoljan sam posebno prvim poluvremenom i to je Borac kakav bi ja volio da bude stalno. Dobra odbrana, kontra, polukontra. Igrom u odbrani sam zadovoljan svih 60 minuta. Drugo poluvrijeme smo mogli igrani bolje u napadu, ali činjenica je da je Spartak odigrao bolje odbranu. Generalno mislim da smo zaslužili pobjedu, do koje nas je predvodio Branislav Obradović, koji je pokazao i mlađim igračima kako se igra", rekao je trener Borca Boris Dvoršek.

I trener Spartaka Branislav Zeljković, koji je prije 10 godina vodio Borac, označio je Brankovića kao igrača, koji je odlučio pobjednika.

" Mi smo mimo nekog našeg dogovora odigrali dosta mlako u odbrani, što je naš protivnik iskoristio i došao do povoljnog rezultata nakon prvog poluvremena. Sama činjenica da smo prvo poluvrijeme primili 19 golova govori o našoj igri u Boriku. Ovim ne želim da umanjim zasluge Borca i njihovu izuzetno brzu i kvalitetnu igru u fazi napada. Drugo poluvrijeme smo igrali dosta angažovanije, dosta organizovanije u fazi napada, a o tome govori i samo primljenih devet golova. Ipak i pored ovog rezultata meni je zaista drago što sam poslije deset godina ponovo došao u Banjaluku i družio se sa ljudima sa kojima sam nekad sarađivao. Posebno bih pohvalio Obradovića, koji je pokazao da godine ništa ne znače", rekao je Zeljković.

Iskisni Obradović nije ostao imun na pohvale trenera.

" Velika mi je čast što su me pohvalili. Znate kad ste igrač morate da prihvatitie i kritike i pohvale. Što se tiče utakmice prvo poluvrijeme smo odigrali onako kako je trener zahtijevao od nas i kako smo trebali odigrati. A u drugom poluvremenu smo popustili najviše u odbrani, tako da nije bilo tih golova iz kontre. Ekipa Spartaka je promijenila igru u odbrani na koju se mi nismo najbolje snašli u drugom dijelu utakmice, tako da je bilo dosta ishitrenih šuteva, promašaja i izgubljenih lopti. Najvažnije je da smo pobijedili, idemo dalje", rekao je Obradović.

Borac u narednom kolu u subotu gostuje Vespremu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC