• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dvoršek: U Mađarsku na školovanje!

Autor mondo.ba

U 13. kolu SEHA lige Borac m:tel očekuje duel sa jednom od najboljih ekipa u regionalnoj ligi, ali i u cijeloj Evropi, mađarskim Vespremom (subota, 18:15).

 Vesprem - Borac, 13. kolo SEHA lige Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Pobjede protiv Strumice, Tatrana i Spartaka donijele su mir u redove šampiona BiH banjalučkog Borca m:tel, pa duel 13. kola protiv Vesprema dočekuju u dobrom raspoloženju.

Banjalučani su sa tri uzastopne pobjede u SEHA ligi pobjegli sa samog začelja tabele, pa će u duelu sa ponajboljom ekipom regionalne lige, ali i cijele Evrope, pokušati pružiti dostojan otpor.

"Ovo je utakmica u kojoj treba da se pokažemo u najboljem svjetlu, da igrači sami pokažu koliko znaju i koliko mogu. Privilegija je igrati protiv jedne takve ekipe. Biće to za nas jedno veliko iskustvo, velika škola za naše mlađe igrače, da shvate profesionalnost i da nauče neke stvari od igrača Vesprema", svjestan je trener crveno-plavih kakva ekipa ih očekuje s druge strane.

Banjalučani u ovaj meč ulaze bez ikakvog rezultatskog imperativa, svjesni da je mađarski tim daleko kvalitetniji rival.

"Zahvaljujući SEHA ligi imamo čast igrati sa ovom ekipom i to trebamo iskoristiti da se pokažemo u najboljem svjetlu i odigramo najbolje što možemo u tom trenutku. Nemamo opterećenja, nemamo pritiska jer smo svoje napravili sa ove tri pobjede za redom. Niko od nas ne očekuje neku senzaciju, jer je Vesprem u ovom trenutku ekipa u najboljoj formi u Evropi. Idemo u Mađarsku, da tako kažem na školovanje", poručio je strateg Borca m:tel.

Jedan od najboljih Borčevih igrača, Stefan Janković, poručio je da će on i njegovi saigrači dati sve od sebe da protiv Vesprema pruže što bolju partiju.

"Pred nama je najteže gostovanje u SEHA ligi, očekuje nas utakmica protiv najbolje ekipe u regionalnom takmičenju. Vesprem je apsolutni favorit, ne garantujemo ni pobjedu, ni bilo kakvo iznenađenje, ali daćemo sve od sebe da odigramo dobru utakmicu u Mađarskoj", poručio je Janković.

Zbog obaveza u Ligi šampiona, Vesprem je do sada odigrao samo osam utakmica, u kojima je ostvario sedam pobjeda i remi. S druge strane, Borac m:tel, osim već tri pomenuta trijumfa, ima i jedan remi, te osam poraza.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC