• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel može na završni turnir SEHA lige

Autor mondo.ba

Rukometaši Borca m:tel poslije dvije vezane pobjede u SEHA ligi mogu da napadnu i plasman na završni turnir regionalnog takmičenja.

 RK Borac m:tel može do Fajnal-siksa u SEHA ligi Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Crveno-plavi nisu uspjeli da osiguraju plasman u ligaški dio Kupa EHF u dvomeču sa holandskim OCI Lajons Limburgom, ali su izabranici Borisa Dvoršeka uspjeli u "Boriku" na pleća da polože lidera SEHA lige Tatran Prešov, a potom i subotički Spartak.

Sa tim pobjedama, trećom ukupno, Borac m:tel je sakupio 10 bodova, pet manje od šestoplasiranog Neksea iz Našica, koji ima meč manje protiv slovačkog prvaka i trenutno je mnogo bliži plasmanu za završni turnir.

Međutim, Banjalučani teoretski mogu da se domognu "Fajnal-siksa" jer Našičani treba da gostuju u "Boriku", kao i novosadska Vojvodina, skopski Vardar i Meškov Brest.

Ukoliko zabilježe trijumfe nad hrvatskim timom i Novosađanima, razlika bi se istopila na "minus jedan", a ako naprave jedno od dva iznenađenja protiv favorizovanih Makedonaca ili Bjelorusa, onda je otvoren put crveno-plavima na završni turnir.

Pivot Borca m:tel Đorđe Ćelić naglasio je u izjavi za "Press RS" da je lošiji start sezone "kumovao" činjenici da banjalučki klub zaostaje pet bodova za Nekseom.

"Svakako bi bilo bolje da nismo imali te kikseve na startu sezone, ali mi i ovako možemo da se borimo za šestu poziciju. Kod kuće dočekujemo Nekse i Vojvodinu i moramo da pobijedimo. Pa ako ne prestignemo Našičane, bar ćemo dobro da ih isprepadamo", rekao je Ćelić.

"Velikan iz Gospodske" poslije 12 susreta je sakupio 10 bodova i nalazi se na osmoj poziciji, koju je zabilježio i prethodne sezone u SEHA ligi. Već u subotu crveno-plavi gostuju u mađarskom Vespremu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC