• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ambasador BiH u Mađarskoj uz Borac m:tel

Autor mondo.ba

Rukometaši Borca m:tel po dolasku u Mađarsku, gdje će u subotu s početkom u 18.15 gostovati Vespremu u 13. kolu SEHA lige, obišao je ambasador Bosne i Hercegovine u toj zemlji Aleksandar Dragičević.

Manje od četiri sata ostalo je do početka duela između MVM Veszprem i RK Borac m:tel, a dobrodošlicu u Mađarsku našim...

Posted by RK Borac m:tel on Saturday, December 12, 2015

 Poslije dvije vezane pobjede u regionalnom takmičenju crveno-plavima se otvorio put čak i za plasman na završni turnir, ali prema tvrdnjama trenera Borisa Dvoršeka u Mađarsku su otputovali da "nešto nauče od favorizovanog rivala".

Do utakmice, koju će direktno prenositi banjalučka televizija ELTA, ostalo je nešto više od tri sata, a "Velikan iz Gospodske" je vrijeme "prekratio" i u razgovoru sa ambasadorom BiH.

Iako je mađarski tim nesporan favorit, trener Vesprema Havijer Sabate o Banjalučanima je govorio u superlativima.

"Borac je iskusna ekipa sa dobrim rukometašima poput Ratka Nikolića, Srđana Trivundže i Branislava Obradovića i to neće biti lagana utakmica za naš tim. Moramo se dobro pripremiti i volio bih da pružim šansu i nekim mlađim igračima. Predstoje nam još tri meča do kraja godine, već u srijedu igramo protiv Zagreba, veoma dobrog tima sa sjajnim trenerom. Neće nam biti lako ni protiv Tatran Prešova, koji igra jako dobro. Ti susreti će biti užasno teški, ali najprije moramo da se fokusiramo na banjalučki klub", izjavio je strateg mađarskog prvaka.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC