• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Opasan je Borac m:tel"

Autor mondo.ba

Iz tabora Zagreba pred meč sa Borcem m:tel (subota, 18 h) u posljednjoj utakmici SEHA lige u ovoj godini pozivaju na oprez.

 Zagreb - Borac, SEHA liga, izjave Vujović Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

  Proslavljeni stručnjak sa klupe hrvatskog šampiona Veselin Vujović naglasio je da su najteži mečevi uvijek posljednji.

"Iz iskustva znam da je najteže igrati posljednju utakmicu, bilo da se radi o kraju sezone ili o zimskoj pauzi. U tom periodu najteže je motivisati igrače i to će za mene biti velik izazov. Svim problemima koje smo imali pridružila se i lakša povreda Stefana Vujića koji neće biti u sastavu. Probaćemo velik broj izostanaka i smanjenu mogućnost rotacije kompenzovati požrtvovanošću, daćemo sve od sebe da osvojimo ta tri boda i da ostanemo pri vrhu tabele", izjavio je Vujović i dodao da bi se eventualnim trijumfom nad Banjalučanima, polusezona mogla nazvati uspješnom.

Strateg Zagreba izuzetno poštuje Borac m:tel i kolegu sa klupe Banjalučana Borisa Dvoršeka, koji je bio njegov prethodnik na funkciji trenera hrvatskog kluba.

"Oni su nešto slabije ušli u sezonu, ali dolaskom kolege Borisa Dvoršeka dosta su se digli i danas su jedan ozbiljan sastav koji može iznenaditi mnoge, uslovno rečeno, jače ekipe. Dobili su na čvrstini i disciplini, a vjerujem kako će i sam Dvoršek imati snažan motiv da njegova ekipa odigra najbolje što može protiv matičnog kluba", prenio je zvanični sajt šampiona Hrvatske.

Golman hrvatske ekipe Filip Ivić smatra da će povrede njegovog tima u dobroj mjeri uticati na utakmicu, ali vjeruje da će uspjeti da opravdaju status favorita.

"Borac nam dolazi u nezgodnom trenutku jer imamo problema s povredama. Taj problem nije od juče i u tom smislu smo navikli na određeni broj onih na koje ne možemo računati, ali u jednom ovakvom ritmu kada imaš utakmice svaka tri dana zaista nije lako izdržati taj tempo i cijelo vrijeme imati limitiranu mogućnost rotacije. Umor je veliki i u tom nam smislu neće biti nimalo lako igrati protiv prvaka Bosne i Hercegovine. Ipak, vjerujem da ćemo smoći snage i opravdati ulogu favorita", rekao je Ivić.

O rivalu...

"Borac je jedna dobra ekipa koja se dosta digla i pod palicom trenera Dvoršeka izgleda zaista ozbiljno. Ne smijemo ih potcijeniti i moramo dati svoj trenutni maksimum koji će vjerujem biti dovoljan za nova tri boda. Nakon toga idemo na zasluženi odmor", poručio je golman Zagreba.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC