• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SEHA: Borac m:tel stao u nastavku meča u Zagrebu

Autor mondo.ba

U posljednjoj utakmici SEHA lige u ovoj godini, rukometaši Borca m:tel u subotu uveče poraženi su u Zagrebu od istoimenog protivnika rezultatom 30:20 (15:13).

Zagreb je "pomeo" Borac m:tel u banjalučkom "Boriku" 35:21 (17:12), a u posljednjem ovogodišnjem dvoboju u prestonici Hrvatske, Banjalučani su sjajno odigrali prvih 30 minuta, ali su poklekli u nastavku i upisali 10. ovosezonski poraz ubjedljivije nego što su zaslužili.

Ali, samo sedam golova u nastavku bilo je nedovoljno da se koliko-toliko parira favorizovanom rivalu, kojem je ovo bila 10. pobjeda za treće mjesto na tabeli regionalnog takmičenja.

Tim Veselina Vujovića je početkom drugog poluvremena ubacio u višu brzinu, serijom od 3:0 stigao do pet golova razlike i već tada je bilo jasno da će upisati pobjedu.

Crveno-plavi su prvi poveli u "Kutiji šibica" golom Đorđa Ćelića, a zahvaljujući pogocima Stefana Jankovića u sedmom minutu su stekli prvi put dva gola razlike (2:4).

Ipak za tri minuta, domaći tim je golovima Zlatka Horvata uspio da izjednači, a preko Tina Tin Kontreca i pređe u vođstvo (5:4).

Trećim pogotkom Jankovića, Borac m:tel je ponovo vratio rezultat na početak, da bi u narednom napadu ponovo Kontrec zatresao mrežu crveno-plavih za "plus jedan".

Janković je bio sjajno raspoložen i četvrti put je savladao golmana Filipa Ivića za novo izjednačenje (7:7), da bi prvim golom na utakmici Marko Ćeranić ponovo vratio prednost na "vodenicu" banjalučkog kluba u 15. minutu.

Potom je domaću mrežu pogodio Boris Šekarić, a vezanim pogocima Davorina Vujovića, crveno-plavi su stekli osjetniju prednost od tri gola (8:11).

U 23. minutu Stanko Stanković je odveo Borac na "plus četiri", ali su izabranici Veselina Vujovića zahvaljujući Domagoju Pavloviću i Zlatku Horvatu uspjeli da ponovo izjednače (12:12).

U samom finišu prije odlaska na odmor favorizovani "zagrebaši" su prvi put stigli do dva pogotka razlike (15:13).

Vujovićevi učenici su drugo poluvrijeme otvorili serijom 3:0 zahvaljujući raspoloženom Horvatu, pa je prednost narasla na "plus pet", koju su rutinski održavali do 40. minuta.

Prednost je ubrzo narasla i na +8, i ugašene su nade Banjalučana da mogu napraviti iznenađenje u Zagrebu.

Jakov Vrdoljak i Luka Raković su u 52. minutu odveo Zagreb na "plus 10" (28:18), što je bila najveća prednost domaćina na utakmici, koju su sačuvali do kraja.

Najbolji u taboru Borca m:tel bili su Stefan Janković sa pet golova, dok su se tri puta u listu strijelaca upisali Davorin Vujović i Đorđe Ćelić, Po dva pogotka su postigli Boris Šekarić i Stanko Stanković, dok je golman Tibor Ivanišević uknjižio 10, a Damir Efendić pet odbrana.

U hrvatskom taboru, prednjačili su Domagoj Pavlović i Tin Kontrec sa po pet golova, po četiri su postigli Zlatko Horvat i Sandro Obranović. Golmani Ivan Stevanović i Filip Ivić ukupno su sakupili 19 odbrana.




Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC