• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dvoršek: Očekivao sam više borbenosti Borca m:tel

Autor mondo.ba

Zagrepčanin sa klupe Borca m:tel Boris Dvoršek priznao da je poraz u Zagrebu realan, ali i naglasio da je Banjalučanima nedostajalo borbenosti, posebno u drugom dijelu.

U posljednjoj utakmici SEHA lige u ovoj godini, rukometaši Borca m:tel u subotu uveče poraženi su u Zagrebu od istoimenog protivnika rezultatom 30:20 (15:13).

Crveno-plavi su bili bolji u prvih 25 minuta, imali prednost, čak je u jednom trenutku vodili i sa četiri pogotka, ali je u finišu prvog, a posebno u drugom poluvremenu, hrvatski prvak opravdao ulogu favorita i zabilježio 10. pobjedu ove sezone, nanijevši gostima 10. poraz u SEHA ligi.

"Zagreb je i u ovakvom sastavu ipak previše dobar za nas. Oko 25 minuta smo uspjeli da održavamo korak sa ovim brzim tempom, ali na žalost toliko smo mogli. Naša partija nije bila toliko dobra kao u prethodnom kolu protiv mađarskog Vesprema, pa je po meni ovaj rezultat bio realan. Istina, očekivao sam od svojih igrača više borbenosti, posebno u drugom poluvremenu, ali na žalost to se nije dogodilo", rekao je Dvoršek.

Vujović: Borac dobar samo u početku

Sličnog mišljenja je i legendarni stručnjak sa klupe Zagreba Veselin Vujović.

"Borac je dobro igrao u početku, ali čim smo uspjeli da preuzmemo vođstvo njihova igra je bila mnogo lošija. Na kraju zasluženo smo slavili i sad imamo malo vremena za odmor", rekao je Vujović.

Jedan od boljih u banjalučkoj ekipi u zagrebačkoj "Kutiji šibica" bio je Stanko Stanković sa pet postignutih golova.

"Poslije 25 minuta nismo mogli da držimo korak sa Zagrebom, njihova odbrana je bila mnogo bolja, dok smo mi primili neke jevtine golove. Sve u svemu, zaslužena pobjeda hrvatskog šampiona", rekao je rukometaš crveno-plavih.

"Velikan iz Gospodske" je poslije 14 odigranih mečeva na osmom mjestu SEHA lige sa 10 osvojenih bodova, dok su Zagrepčani na trećoj poziciji sa 20 bodova više i utakmicu manje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC