• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opet 6:2, 6:2 i srećno Badnje veče od Novaka!

Autor mondo.rs

Kao i u prvom meču u 2016. godini, Đoković je danas u Dohi eliminisao rivala sa četiri prepuštena gema i čestitao pravoslavnim vernicima Badnji dan. Za Božić je slobodan...


Dva meča - dva identična rezultata.

Posle Nemca Dastina Brauna, (1) Novak Đoković eliminisao je i Fernanda Verdaska sa turnira u Dohi rezultatom 6:2, 6:2.

Njegov 14. okršaj sa nekada jako neugodnim Špancem u kojem je stigao do četvrte uzastopne, a ukupno devete pobede, trajao je sat i deset minuta ove srede popodne, na Badnji dan, a to Đoković nije zaboravio.

Nakon prvog meča u sezoni 2016. napisao je da mu je tenis nedostajao, a danas poželeo svim pravoslavnim vernicima srećan Badnji dan.

Đoković je vodio igru, poene i bio dominantan od početka do kraja duela sa 49. teniserom sveta, nije doživeo nijedan brejk, a pravio je po dva u svakom setu, pa je rutinski zakazao duel četvrtfinala 1.283.855 dolara vrednog turnira, u kojem će se sastati sa Leandrom Majerom iz Argentine, 35. na svetu.

Taj duel, ako ne bude promena, zakazan je za petak u 10 časova pre podne.

Majer je u prva dva kola, bez izgubljenog seta i takođe prilično ubedljivo, izbacio kvalifikanta Benjamina Bekera (97) i Španca Pabla Anduhara (64).

Potom, na putu ka finalu, Đoković bi mogao da se sastane sa (3) Tomašom Berdihom, a rivali u finalu, u meču za 201.165 dolara i 250 bodova, lako bi mogli da mu budu (2) Rafael Nadal i (4) David Ferer.

Đoković u karijeri ima 59 osvojenih titula, ali nikada nije bio šampion Dohe. U Kataru je nastupio i prošle godine i doživeo poraz u četvrtfinalu, od Iva Karlovića, što mu je do isteka 2015. ostao JEDINI poraz pre finala, a nastupao je ukupno na 16 turnira.

U prošlom finalu Katara, koji se igra od 1993. godine i čiji je prvi šampion bio Đokovićev trener, Boris Beker, sastali su se Ferer i Berdih i titulu je osvojio Španac. Rodžer Federer, sa tri titule 2005, 2006. i 2011. godine je rekorder.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC