• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raspoloženi "zmajevi" gaze kilometre…

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Nakon skoro pet sati vožnje autobusom, kojim su krenuli iz Lukavca, rukometaši BiH stigli su u Mađarsku, a putovanje protiče u dobrom raspoloženju.

Rukometni reprezentativci Bosne i Hercegovine putuju ka Trnavi, gdje će u srijedu igrati utakmicu petog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo "Francuska 2017" protiv Slovačke, u kojoj im je dovoljan i bod kako bi ovjerili plasman u baraž.

Nakon skoro pet sati vožnje autobusom, kojim su krenuli iz Lukavca, stigli su u Mađarsku, javlja reporter agencije Anadolija, koji se sa bh. reprezentativcima nalazi u autobusu.

I pored napornog putovanja autobusom, uzrokovanog teškom finansijskom situacijom u Rukometnom savezu BiH (RS BiH) atmosfera među igračima i članovima stručnog štaba veoma je dobra. Svi su dobro raspoloženi i nadaju se rezultatskom uspjehu u Slovačkoj, poslije kojeg bi meč posljednjeg kola kvalifikacija protiv Litvanije mogao biti revijalnog karaktera.

Dolazak bh. rukometaša u Trnavu očekuje se večeras, a nakon što se smjeste u hotel i malo odmore, izabranici selektora Dragana Markovića trebali bi obaviti i lakši trening.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC