• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanović: Stvarno se radujem!

Autor mondo.rs

Srpska teniserka, koja je 2008. igrala u finalu Australijan opena, kaže da joj je to "jedno od omiljenih mesta na svetu".

Ana Ivanović plasirala se u drugo kolo Australijan opena pobedivši rezultatom 6:2, 6:3 domaću teniserku Tami Paterson, koja je u glavni žreb ušla zahvaljujući specijalnoj pozivnici organizatora.

"Uvek je teško igrati protiv nekog koga ne poznajete. Tami je igrala dobro, imala je publiku uz sebe, a meni je mnogo drago što sam prošla", rekla je Ivanovićeva.

Ona je prošle godine ispala u prvom kolu Australijan opena, a ove godine je na turnirima u Oklendu i Sidneju ostala bez ijedne pobede.

Povezane vesti

U utorak je u Melburnu pokazivala mnogo emocija na terenu...

"Nije to bilo zbog pritiska, samo mi je mnogo drago da sam pobedila. Svaki meč je izazov, a ja nisam počela turneju po Australiji kako treba".

Ana Ivanović je 2008. igrala u finalu Melburna, što je bila uvertira za osvajanje njene jedine grend slem titule, u junu iste godine u Parizu.

"Australija mi je jedno od omiljenih mesta na svetu. Vi ste sjajni ljudi, razumete sport. Stvarno mi je drago što imam podršku i na treninzima i na mečevima. Nadam se da ću moći da ponovim svoj najveći uspeh".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC