• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Troicki krupnim koracima u treće kolo

Autor mondo.rs

Srpski teniser posle dva i po sata na terenu pobedio 108. igrača sveta

Iako je u prvoj rundi takmičenja na Australijan Openu igrao maraton u pet setova sa Špancem Danijel Munjoz de la Navom, Viktor Troicki uspeo je brzo da se "regeneriše", osveži i spreman dočeka duel sa još jednim neznancem - Timom Smičekom.

Poučen iskustvom iz prvog kola, srpski as je "pročitao" Amerikanca brzo i dobio ga u tri seta - 6:4, 7:6 (7:5), 7:6 (7:4).

Daleko od toga da je Viktoru bilo lako na drugom meču u Melburnu protiv 108. tenisera sveta, ali je bar posao okončao maksimalnim rezultatom.

Srpski reprezentativac izborio je prolaz u šesnaestinu finala, čime je izjednačio svoj najbolji plasman u Melburnu. On je u trećoj rundi igrao 2011. i prošle godine.

Viktor će za odlazak u narednu rundu morati dobrano da se potrudi, jer će mu naredni rival biti Kanađanin Miloš Raonić, 13. favorit za titulu.

Raonić je, slično kao Troicki, u drugom kolu odigrao zahtevan, neizvestan i iscrpljujući meč protiv Tomija Robreda, u kojem je takođe odigrao dva taj-brejka - 7:6, (8:6), 7:6 (7:5), 7:5.

Srpskom i kanadskom teniseru to će biti četvrti međusobni okršaj u karijeri. Raonić je dobio dva, a Troicki jedan, i to poslednji odigran prošle godine na turniru u Pekingu (6:4, 6:4).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC