• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Hvala banjalučkoj publici, doći će pobjede"

Autor mondo.ba

Trener Borca m:tel Boris Dvoršek zadovoljan je izdanjem svog tima u porazu od skopskog Vardara, a posebno zbog pune dvorane "Borik".

Makedonci su opravdali ulogu favorita u Banjaluci u 18. kolu SEHA lige (31:42), ali zagrebački stručnjak s klupe crveno-plavih pohvalio je svoje igrače zbog borbenosti i efikasnosti u napadu, ali prvenstveno je bio zadovoljan odzivom banjalučke publike.

"Zahvalio bih se navijačima koji su u velikom broju došli da isprate utakmicu. Aplaudirali su i navijali kad smo im za to dali povoda, a takvih momenata je bilo. Naravno, bilo je nerealno očekivati da možemo da pobijedimo Vardar, koji je sigurno favorit za titulu kao i za plasman na 'Fajnal-for' Lige šampiona. Oni su skup svjetskih rukometnih znalaca. Protiv takvog rivala smo se borili koliko smo mogli, čestitao sam odmah nakon utakmice momcima na borbenosti i da su umjesto Vardara na terenu bile ekipe Vojvodine, Neksea ili Tatran Prešova, uvjeren sam da bismo došli do pobjede. Vidjelo se tokom utakmice da igramo brže, da ćemo gajiti moderniju igru i ostaje nam da se spremamo dalje, a pobjede će doći", izjavio je Dvoršek poslije utakmice.

Desno krilo Banjalučana Boris Šekarić takođe nije nezadovoljan zbog poraza od skopske ekipe kojoj je postigao dva pogotka.

"Željeli smo da se predstavimo u što boljem svjetslu i suprotstavimo Vardaru, ali nismo uspjeli u onoj mjeri u kojoj smo planirali. Međutim, nismo nezadovoljni, preostaje nam da se spremamo za druge utakmice i pokušamo osvojiti što više bodova", rekao je Šekarić.

Borac m:tel je osmi na tabeli sa tri pobjede, remijem i 11 poraza, a u narednom susretu dočekuje slovački Tatran Prešov. Taj meč igra se 12. februara s početkom u 18 časova u "Boriku".

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

P

Svaka čast Boris. Samo nastavite sa ovakvim radom i doći će i pobjede.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC