• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Voša zablistala i u Evrointer ligi

Vojvodina nastavlja da blista! Poslije plasmana u Evroligu, Novosađani slavili u Evrointer ligi i to u gostima protiv Egera!

 VATERPOLO: Voša zablistala i u Evrointer ligi Izvor: MONDO

Vaterpolisti Vojvodine su "poludjeli", u pozitivnom smislu!

Poslije istorijskog uspjeha i plasmana među 16 u Evroligu, Vojvodina je zablistala i u prvoj utakmici u novoformiranoj Evrointer ligi, pobijedivši u gostima ekipu Egera 9:8 (2:4, 4:1, 2:2, 1:1)!

Iako oslabljena, bez bolesnog Borisa Vapenskog i povrijeđenog Milića, Vojvodina je još jednom pokazala da ima odličnu ekipu, kadru da mnogim jakim evropskim timovima pomrsi račune.

Blistavu igru pružio je Srđan Vuksanović koji je postigao čak pet golova (šut pet od sedam ili 71 odsto! Dva gola dao je Miroslav Ranđić, a po jedan Uroš Kalinić i Petar Filipović.

Eger, u kojem igra nekoliko iskusnih mađarskih vaterpolista i nekadašnjih reprezenativaca, bolje je otvorio meč i poveo sa 3:0. Međutim, poslije prve četvrtine, koju je domaćin dobio 4:2, razigrali su se Novosađani, koji su serijom 3-0 preokrenuli i poveli 5:4.

Druga četvrtina protekla je potpuno u znaku Srđana Vuksanovića, koji je za dva minuta postigao dva gola.

U nastavku meča, nije bilo gola čak pet minuta, da bi ponovo Vuksanović donio Voši dva gola prednosti (7:5). Mađari smanjuju na 7:6, ali ponovo fenomenalni Vuksanović vraća dva gola razlike - 8:6.

Posljednju četvrtinu ponovo otvara Vojvodina, golom Miroslava Ranđića (9:7), da bi Eger smanjio na 9:8 dva minuta kasnije. Posljednjih pet minuta nije bilo golova i novosadska ekipa bilježi prve bodove u regionalnoj ligi.

Vojvodina je realizovala tri od sedam napada sa igračem više, dok je Eger imao čak 10 napada sa brojčanom prednošću, ali je pogodio samo dva. Domaćin je imao i tri peterca, ali je realizovao samo jedan.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC