• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RK ZVEZDA: Neka "orliće" vode drugi!

Igor Butulija i Nenad Peruničić demantuju informaciju da će prihvatiti mjesto selektora i tim menadžera juniorske reprezentacije Srbije.

 RK ZVEZDA: Neka "orliće" vode drugi!  Izvor: MONDO

Trener i menadžer Rukometnog kluba Crvena zvezda Igor Butulija i Nenad Peruničić više su nego iznenađeni informacijom da slove za najozbiljnije kandidate za selektora i tim menadžera juniorske reprezentacije Srbije.

"To je potpuna dezinformacija. Vidim da se piše o tome, a mene niti je neko pitao, niti su me kontaktirali tim povodom. Zaista ne znam zbog čega je sve plasirano na ovaj način", odgovorio je Butulija na pitanje MONDA povodom informacije koja se pojavila u beogradskoj sportskoj štampi.

Ni Nenadu Peruničiću nije jasno otkud sad to.

"I mene buni način na koji je to plasirano u javnost, ne znam čemu to služi. Igor i ja smo uvek bili otvoreni, nikad nismo odbijali da razgovaramo, a mogao je neko i da nas pozove da pita da li je to tačno. Ni u glavi mi nije tako nešto! Meni je prioritet Crvena zvezda i da klub stane na zdrave noge", rekao je popularni "Terminator".

U nešto oštrijem tonu, na odgovor rukometnih asova i nekadašnjih proslavljenih reprezentativaca, nadovezao se i predsjednik Crvene zvezde Dobrivoje Glavonjić, koji je poručio da Nenad Peruničić zaslužuje mnogo više od juniorske reprezentacije!

"Siguran sam da je ovo pokušaj da se destabilizuje Crvene zvezde! Bez dlake na jeziku, u Nenadovom prisustvu, kažem da mu neću dozvoliti da bude generalni menadžer juniorske reprezentacije srbije! Nenad zaslužuje mnogo više od ovoga što mu nude, čovek je odigrao toliko utakmica za reprezentaciju, dao je toliko stvari našem rukometu, tako da je potpuna degradiranje da bude generalni menadžer juniorskog tima Srbije. Koliko vidim to mjesto je upražnjeno u senirskoj reprezentaciji i on ne zaslužuje ništa ispod toga", rekao je predsjednik RK Crvena zvezda.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC