• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOKS: "Godzila" kao motivacija Heju

Pripremajući se za meč sa njim gledao sam filmove o King Kongu, Godzili i Frankenštajnu i siguran sam da me ništa ne može iznenaditi", izjavio Hej.

 BOKS: "Godzila" kao motivacija Heju Izvor: MONDO

Britanski bokser Dejvid Hej najavio je da će, u subotu u meču za titulu svjetskog šampiona u WBC verziji, postati prvi borac kome je pošlo za rukom da nokautira Rusa Nikolaja Valujeva.


Hej, koji je proteklih nedelja često vrijedjao 36. godišnjeg Valujeva, nazivajući ga dlakavim čudovištem i cirkuskom atrakcijom, tvrdi da nema dilamu kakav će biti rezultat sutrašnje borbe u Nirnbergu.


"Sanjam trenutak kada Valujev pada na konopce i vjerujem da će to biti jedan od najstrašnijih nokauta svih vremena. Pripremajući se za meč sa njim gledao sam filmove o King Kongu, Godzili i Frankenštajnu i siguran sam da me ništa ne može iznenaditi", izjavio je 29. godišnji Hej.


Valujev, koji je 44 kilograma teži i 28 santimetara viši od svog protivnika, mirno išcčkuje  borbu i ne obazire se, kako kaže, na provokacije britanskog borca.


"Nije ništa neobično da neko želi da me pobijedi. Lako je uoči borbe pričati, to svi mogu. To, medjutim, treba dokazati i u ringu, a to je znatno teže", rekao je Valujev.(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC